În istoria sa de 150 de ani, Continental a continuat să dezvolte unele dintre cele mai bune anvelope

mai 9, 2022

Marca a început producția în 1871 și în 1982 a fost prima care a fabricat anvelope de tractor în Europa. Inițial, Continental a produs opritoare pentru copite. Erau potcoave care aveau un strat de cauciuc pentru a oferi mai multă aderență pe suprafețele umede sau înghețate.

Primele decenii ale secolului al XX-lea, multe tractoare erau propulsate de roți acoperite cu cauciuc. Introducerea de către Continental a anvelopelor de joasă presiune a fost primul pas către anvelopele radiale pentru tractor utilizate astăzi. Anvelopele radiale, care depășesc acum anvelopele cu straturi încrucișate, sunt mai moi pe sol, au o rezistență mai mică la rulare și durează mai mult.

În 1938, Continental a lansat T4, devenind prima fabrică din Germania care a realizat o anvelopă cu autocurățare cu un nou design al benzii de rulare. Pentru prima dată, blocurile de rulare nu au fost conectate, ceea ce a îmbunătățit tracțiunea. Designul a integrat curbe și unghiuri mici în aspect și design pentru a îmbunătăți constant proprietățile de curățare ale anvelopei.

De asemenea, Continental a integrat tehnologia digitală în anvelopele agricole. ContiPressureCheck monitorizează acumularea de căldură și presiunea în anvelope pentru a ajuta operatorul să facă ajustări care reduc compactarea și cresc durata de viață a anvelopei. În viitor, senzorii nu vor monitoriza doar presiunea și temperatura în anvelope, ci vor detecta și starea solului de sub anvelopă, senzorul va fi capabil să detecteze și sarcina anvelopei. Date suplimentare, cum ar fi condițiile meteorologice, greutatea culturilor și materialul agricol, ar putea fi, de asemenea, utilizate pentru a ajuta la determinarea mai precisă a presiunii optime de funcționare.

În ceea ce privește anvelopele clasice, Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania de tehnologie oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2019, Continental a generat vânzări de 44,5 miliarde euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania a sărbătorit cea de-a 150-a aniversare.

Pentru anvelope vara Emag va sta la dispozitie cu o gama variata de cauciucuri!

Continental continuă să lucreze la noi tehnologii care să susțină conducerea autonomă. Astăzi, Continental continuă să lucreze la noi tehnologii pentru a sprijini conducerea autonomă. Pentru moment, CUME (Continental Urban Mobility Experience) funcționează pe piste de testare închise și poate fi activat prin intermediul unei aplicații pentru smartphone pentru a transporta pasagerii în siguranță către o destinație la alegerea lor. În plus, cercetătorii explorează potențialul călătoriilor automate pe drum și al ghidării automate pentru parcare. Eliminarea necesității unui șofer inspiră și idei pentru interiorul mașinii.

Fie că este vorba despre anvelope vară sau iarnă, Continental produce unele dintre cele mai bune anvelope, testate la nivel global și dovedite ca fiind foarte performante și de calitate superioară. Atunci când conduceți, siguranța este prioritară și utilizarea unor anvelope vară sau anvelope iarnă bune este absolut necesară pentru a putea șofa în condiții optime.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro