In fiecare zi, o multime de evenimente sportive disponibile pe Unibet

februarie 28, 2016

Pariurile sportive sunt cele mai apreciate jocuri de noroc in tara noastra, iar acestea castiga tot mai mult teren si in mediul online. Printre operatorii licentiati in Romania se remarca Unibet, casa de pariuri online care ofera zi de zi o multime de evenimente sportive pe care se poate paria. Dincolo de oferta variata, trebuie subliniat faptul ca Unibet ofera si cele mai bune cote la pariuri sportive pe internet. Orice jucator isi poate face un cont gratuit, ba chiar va primi un pachet de bun venit care include un bonus special. Platile si retragerile de numerar se pot face prin diverse metode, inclusiv cu carduri de debit / credit si prin transfer bancar.

Unibet este foarte prezenta online, implicandu-se tot mai puternic in comunitatile de pasionati de pariuri din Romania. Pentru clientii noi si existenti, adesea sunt lansate oferte speciale de moment, care fac jocul si mai atractiv. Cei ce sunt activi la pariuri sportive isi doresc in primul rand adrenalina, dar si sanse cat mai mari de castig. La Unibet, cotele sunt printre cele mai bune de pe piata, iar comunicarea cu clientii este mereu fluenta si prietenoasa.

Cei de la Unibet isi incurajeaza clientii sa incerce inclusiv pariuri live, cu o oferta consistenta. Se poate paria chiar si de pe disponibile mobile precum tableta sau smartphone, caci dincolo de website-ul optimizat exista si o aplicatie speciala de mobil, pentru Android si iOS. In topul caselor de pariuri ce pot fi accesate de pe asemenea dispozitive, Unibet ocupa locul 1 in clasamentul realizat de Ponturi-Bune.ro.

Cele mai apreciate sporturi sunt prezente pe unibet.ro cu o oferta complexa: fotbal, tenis, baschet, ciclism, box, dar si golf, handbal, darts, hochei pe gheata, rugby, sah, snooker sau surfing - iata doar cateva dintre sporturile pe care se poate paria. Daca ne gandim strict la fotbal, vom descoperi Liga Campionilor, Europa League, Liga I, Premier League, Primera Division, Serie A, Bundesliga si multe altele. Euro 2016 este de asemenea in prim-plan, caci deja se poate paria atat pe echipa castigatoare (si pe cele prezente in semi-finale), cat si pe meciurile din grupele turneului final. Da, se poate paria deja inclusiv pe evolutia Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei la Campionatul European de Fotbal programat in Franta in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016.

"Pariaza si urmareste peste 30.000 de evenimente", este indemnul celor de la Unibet pe pagina dedicata utilizatorilor din Romania. Ca oferta speciala, utilizatorilor noi le este rambursat primul pariu (in limita a 150 de lei) daca acesta este necastigator. In plus, se ofera acces la meciuri live din cele mai importante campionate, precum si cea mai bogata oferta de pariuri live de pe piata de pariuri sportive din tara noastra. De altfel, Unibet este pe primul loc in majoritatea clasamentelor ce ilustreaza casele de pariuri sportive online licentiate in Romania, indiferent de criterii si de modalitatea de analiza / vot.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro