In 2010 piata de automatizari industriale a scazut ...

septembrie 20, 2010

Pentru companiile romanesti furnizoare de solutii si echipamente tehnologice si industriale, targetul de vanzari pe plan national in 2010 a scazut considerabil, o parte dintre companii orientandu-se catre export. „Anul acesta am avut trei tinte, una optimista de 15 milioane euro, una de supravietuire de 12 milioane euro si una de avarie de 10 milioane euro. Din pacate ne indreptam catre cea de-a treia, cu toate eforturile noastre de a gasi noi proiecte. Si exportul, desi ramane o alternativa, va fi mai mic decat anul trecut, atingand o valoare in jurul a 600.000 euro. Suntem in competitie pentru mai multe proiecte internationale, dar nu cred ca se vor materializa anul acesta.”, declara Ion Andronache.

In acest context, planurile de dezvoltare pentru urmatorii doi ani pentru companiile din automatizari industriale urmaresc eficientizarea activitatii de distributie si productie echipamente, iar masurile anti-criza sunt reprezentate in general de reducerea cheltuielilor si a personalului prin desfiintarea unor posturi nu neaparat necesare si de intensificarea eforturilor de a gasi noi lucrari. „Pentru Syscom 18 este important sa mentinem colectivul de specialisti si chiar sa angajam ingineri de mare valoare. Investim astfel in calitatea lucrarilor executate si incercam sa valorificam orice nisa si orice slabiciune a concurentilor nostri.”, explica presedintele Syscom 18.

Despre Syscom 18:
ÃŽnfiinÈ›ată în 1991, Syscom 18 este o firmă cu capital integral românesc, specializată în automatizări industriale È™i sisteme de măsură. Furnizor de servicii „la cheie”, Syscom 18 are peste 500 de clienÈ›i în România, Orientul Mijlociu È™i Asia Centrală. Cele mai multe aplicaÈ›ii au fost ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - In 2010 piata de automatizari industriale a scazut ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro