Imprumut cu garantie auto, prin sistemul de amanet auto

Tot mai multe persoane apeleaza la sistemul de amanet auto pentru a obtinute un imprumut urgent, extrem de simplu, cu minima birocratie. Practic, mergi la AutoKredit cu actele masinii, cartea ta de identitate si evident masina, semnezi contractul si primesti banii in aceeasi zi. Poti alege perioada pe care doresti sa faci imprumutul si valoarea acestuia (in functie de valoarea masinii, estimata de specialistii companiei de amanet auto).

Sistemul de amanet masini are tot mai mare succes datorita simplitatii si claritatii: totul se intampla repede, flexibil, exact. Stii de la inceput care este comisionul pe care trebuie sa il platesti alaturi de suma de rambursat si nu ai alte taxe si comisioane ascunse sau variabile.

Masina este in siguranta la Autokredit, ba chiar va fi supravegheata si video. Poate fi oricand vizitata de posesor, eventual alaturi de potentiali clienti (daca acesta doreste sa o vanda).

"La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat", se precizeaza pe www.autokredit.ro, website unde pot fi gasite informatii complete despre amanet auto.

Banii se acorda pe loc, dupa semnarea contractului. Tot procesul dureaza mai putin de doua ore, in functie de situatie. "Daca returnati creditul mai devreme de termenul stabilit, comisionul dumneavoastra se va recalcula astfel incat veti plati doar pentru durata imprumutului", mai spun oficialii AutoKredit, care subliniaza ca multi clienti revin in timp cu noi solicitari, multumiti de serviciile de care au avut parte la primul credit de nevoi personale cu garantie auto.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro