Impozitele si taxele locale pot fi achitate si prin Posta Romana

Posta Romana reaminteste populatiei ca prin intermediul oficiilor postale informatizate din 17 localitati pot fi platite impozitele si taxele datorate bugetelor locale.

Incasarile se fac in baza contractelor incheiate de Posta Romana cu Directiile Venituri Buget Local din cadrul primariilor din localitatile Ploiesti, Buzau, Patarlagele, Cornesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Cuzaplac, Mirsid, Stefan cel Mare, Podoleni, Arad, Sibiu si Salistea.

Locuitorii sectoarelor 2 si 3 din Capitala pot achita taxele si impozitele la orice oficiu postal din Bucuresti. In localitatile Constanta si Fundulea clientii trebuie sa prezinte, in momentul platii, instiintarea primita de la autoritatile locala.

Pe baza intelegerii dintre Posta Romana si primariile localitatilor de mai sus, cetatenii pot consulta la oficiile postale sumele pe care le au de achitat in contul bugetului local, pot efectua plata si primesc chitanta care certifica realizarea platii, cu inregistrarea automata a operatiunii in registrul primariei.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro