Importanta fondurilor structurale prezentata in cadrul Conferintei SolePAD

În data de 16 noiembrie 2006, va avea loc cea de-a 14 editie a conferinţelor SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile), dedicate adoptării de către întreprinderi a soluţiilor moderne de management, respectiv promovării surselor de finanţare nerambursabile din România, la Hotelul Palace din Sibiu, începând cu ora 10:00.

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei va fi reprezentat de doamna Corina Gheorghiu, care va prezenta contribuţia fondurilor structurale ca suport pentru creşterea investiţiilor directe în IT&C.

Participarea la evenimentele SolePAD este cel mai eficient mod de a fi informat cu cele mai potrivite soluţii şi aplicaţii pentru afacerile din R! omânia şi cele mai avantajoase oferte de finanţare din România.

Programul evenimentului este deosebit de bogat: vor susţine prezentări reprezentanţii Orange şi Radiocom, pe partea de comunicaţii şi date, respectiv S&T şi IBM din Bucureşti, Bit Software din Braşov, Sysgenic din Tg.Mureş (la prima participare la SolePAD) şi Eytro, din Sibiu – singura firmă de software şi servicii sibiană care a participat şi anul trecut la SolePAD Sibiu. Programul este completat de Agenţia Naţională pentru IMM-uri şi Cooperaţie, MCTI şi Cabinetul Călin Tatomir, pe partea de finanţări parţial rambursabile şi nerambursabile. (Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei)