Importanta asigurarilor suplimentare inainte de calatorie

Cele mai multe agentii de turism, companii de inchirieri auto si companii de transport aerian si terestru, recomanda tuturor clientilor sa incheie polite de asigurare inainte oricarei calatorii, indiferent de mijlocul de transport pe care-l folosesc pentru a ajunge la destinatie. Exista multe lucruri care se pot intampla, de la bagaje pierdute, situatii de urgente medicale sau alte urgente neprevazute a caror cheltuieli pot fi acoperite de asigurare. Asigurarile de calatorie se obtin usor, majoritatea companiilor de calatorie oferind astfel de servicii. Nu exista nicio scuza pentru a nu avea asigurarea de calatorie atunci cand plecat la drum!

Asigurarile sunt de multe tipuri si exista foarte multi oameni care investesc in acest sens pentru ca se simt in siguranta. Unele persoane incheie asigurari atat de complexe, incat acestea acopera orice dauna sau vatamare din timpul unei calatorii, in schimb, altele isi fac asigurare doar inainte de a pleca in vacanta sau in interes de serviciu. Fiecare persoana are posibilitatea de a alege cum investeste banii, insa fiecare asigurare incheiata este un pas spre siguranta.

Compania de inchirieri auto din Bucuresti, We Love Cars, indeamna toti clientii sa incheie asigurari suplimentare inainte de orice calatorie, dar mai ales inaintea unei calatorii cu o masina inchiriata. Chiar daca clientii platesc pentru perioada in care inchiriaza o masina, daunele care apar in urma unui accident vor fi suportate tot de client daca acesta nu incheie o polita de asigurare specifica in acest sens.

Accidentele se pot intampla si celor care platesc o polita de asigurare si celor care nu platesc asemenea servicii, diferenta apare in momentul in care clientii cu asigurare sunt scutiti de orice plata suplimentara in caz de accident, iar cei fara asigurare trebuie sa suporte toate cheltuielile aferente accidentului. O suma mica platita initial poate acoperi o dauna mare sau totala, insa lipsa acesteia poate insemna un efort financiar imens pentru cineva care a refuzat sa cumpere o asigurare potrivita.

Fiecare este liber sa aleaga modalitatea de a actiona in ceea ce priveste serviciile de rent a car in Bucuresti sau din oricare alt oras, insa clientii WLC trebuie sa stie ca vor avea suportul necesar in ceea ce priveste alegerea celei mai bune variante de asigurare. Pentru a afla mai multe despre serviciile rent a car ale WLC, dar si pentru a vizualiza flota de masini, accesati https://inchirieri-masini.ro/!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Importanta asigurarilor suplimentare inainte de calatorie