Idei de cadouri: Un laptop performant

decembrie 1, 2021

Un laptop reprezintă mai mult decât o sursă de divertisment. În situația în care persoana căreia îi oferi cadoul lucrează de acasă, acest produs este  o unealtă importantă pentru task-urile sale. Din același motiv, ar fi bine să te orientezi spre modelele create special pentru lucrul în diverse programe. Acestea au un hardware performant și caracteristici care fac viața mai ușoară utilizatorului.

Un matebook are un design compact, iar ecranul său prezintă un raport aspect 16:9 cu rezoluția Full HD 1920x1080. De aceea, fiecare imagine este clară și poate fi observată în detaliu.

Sistemul de operare este Windows 10 home, fiind posibil să instalezi Windows 11 atunci când această versiune devine disponibilă. Pe lângă asta, poți sincroniza ecranul telefonului cu cel al laptopului datorită funcției mulți-screen. Procesorul Intel core i5 permite o viteză de încărcare superioară, eliminând lagul complet. Acest produs are memoria RAM de 16GB DDR4, iar stocarea ajunge la 512GB.

Tastatura este de tipul fullsize, existând touchpad și un buton de deschidere sau oprire cu amprentă. Bateria are o capacitate nominală de 42Wh, iar camera încorporată permite funcția de înregistrare. Prețul de achiziție al acestui laptop matebook d 15 2021 este de 3899 lei, fiind disponibil pe culoarea alb.

--

Cauti gazduire Web profesionala ? Alege speedhost.ro - Din 2004 suntem alaturi de antreprenorii ambitiosi.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro