Idei de cadouri: Smart-watch / Ceas inteligent

Atunci când vine ziua de naștere a unei persoane dragi, sigur îți dorești să îi lași acesteia o impresie plăcută. Totuși, alegerea unui cadou poate fi o sarcină dificilă. Deși există numeroase idei de produse personalizate, în anumite circumstanțe s-ar putea să-ți dorești să oferi mai mult de atât. În cazul în care vrei să te asiguri că nu dai greș, optează pentru un laptop sau un ceas digital. Iată ce avantaje oferă ambele alternative!

Când poți oferi un smart-watch cadou?

Un smartwatch poate fi conectat la un smartphone și îți oferă caracteristicile acestuia direct pe încheietură. Primești notificări, ai acces la aplicații și poți trimite sau recepționa apeluri. De asemenea, există opțiuni avansate pentru fitness pe pro ceasuri. Astfel, persoana care va primi acest cadou, va putea să aibă un nivel mai mare de claritate asupra activităților fizice. Un ceas de același tip prezintă un design plăcut, modelele fiind construite în diferite forme și dimensiuni. Spre exemplu, modelul Huawei Watch 3 ediția Active are cadranul rotund și funcționează precum un dispozitiv de comunicații independent. Prețul de achiziție al acestuia este de 1.499 lei, fiind aplicată o reducere de 200 lei la costul inițial.

 

Dacă îți dorești un ceas potrivit pentru o persoană activă, alege modelul Gt 2e. Pe acesta există peste 85 de moduri, pentru cei pasionați parkour, street dancing, skateboarding și multe altele. În plus, se poate detecta nivelul de oxigen din sânge în orice moment. Acest produs costă doar 499 lei, iar bateria sa rezistă până la 2 săptămâni. Chipul dezvoltat de Huawei a fost conceput pentru a fi consumată mai puțină energie pe parcusul zilei, fiind menținut însă același nivel de putere. Unele persoane consideră faptul că un smart-watch ar putea fi prea scump pentru ceea ce oferă, dar pentru o persoană care își dorește un astfel de accesoriu poate fi un dar potrivit.

--

Cauti gazduire Web profesionala ? Alege speedhost.ro - Din 2004 suntem alaturi de antreprenorii ambitiosi.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro