Idei de cadouri: Brățară fitness

Indiferent că-ți dorești să faci un cadou pentru un membru al familiei sau un prieten apropiat, mai mult ca sigur știi deja cât de dificil poate fi să iei o asemenea decizie. Pe lângă faptul că trebuie să ții cont de personalitatea celuilalt, să te diferențiezi se poate dovedi o adevărată provocare. Din fericire, cu o brățară de fitness sau un telefon vei reuși să faci asta mai ușor. Iată care sunt avantajele ambelor alternative!

Când poți să oferi cadou o brățară fitness?

Dacă cunoști o persoană căreia ii place foarte mult sportul și urmează ziua sa de naștere, o brățară fitness ar putea fi o idee bună. Acest produs analizează sesiunile de antrenament, precum și somnul sau alte activități similare. Accesoriul are diverși senzori monitorizează numărul de pași efectuați, orele de odihnă și numărul de calorii arse. Ulterior, se poate stabili mai rapid un program pentru menținerea în formă.

 

Spre deosebire de un smart watch, brățările fitness au în general o autonomie superioară. Pe lângă asta, aspectul estetic se încadrează în orice ținută. HUAWEI band6 Amber Sunrise are un ecran AMOLED Full View de 1,47 inch, prezentând o arie de vizualizare excelentă. De asemenea, durata de viață a acesteia este de până la 2 săptămâni. Pe lângă funcțiile standard, poți vizualiza apelurile primite, să afli date despre vreme și să controlezi muzica pe care o asculți. Dacă ar trebui să iei în calcul calitatea materialelor și funcționalitățile, acestea sunt foarte multe pentru prețul furnizat. Dimensiunea brățării este una ideală, iar banda colorată face ca același accesoriu să atragă atenția asupra mâinii.

--

Cauti gazduire Web profesionala ? Alege speedhost.ro - Din 2004 suntem alaturi de antreprenorii ambitiosi.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro