Iată ce trebuie să știți despre cel mai mare nume din domeniul aspiratoarelor

Nu este nimic interesant în legătură cu aspiratul, cu excepția perspectivei de a nu mai fi nevoit să aspirați pentru o vreme. Bineînțeles, există unele aspiratoare care își fac treaba mai repede, mai eficient și oferă unele beneficii suplimentare în acest proces. Iar Dyson este specializat în aceste aspiratoare.

 

Nu știți de unde să începeți? Nu vă învinovățim, tocmai de aceea am realizat acest articol modelele de aspirator Dyson pe care le puteți cumpăra de pe Emag.

Istoria brandului Dyson

James Dyson a început să fabrice aspiratoare în anii '80 și a devenit atât de priceput în acest domeniu, încât mai târziu a primit titlul de cavaler din partea reginei Angliei. Inovațiile sale sunt numeroase - golirea fără sac, aspirarea ciclonică, capetele pivotante, bateriile fără decolorare și multe altele - dar numărul acestora pălește în comparație cu varietatea masivă de aspirator Dyson din portofoliul mărcii.

 

În cadrul celor patru categorii mai mari - fără fir, cu fir, de mână și cu canistră - există modele și submodele ale fiecărui stil, ca să nu mai vorbim de o întreagă lume de accesorii. Cuvinte precum „Animal", „Torque Drive" și „Cinetic" populează materialele de marketing pentru fiecare aspirator Dyson, dându-vă de înțeles că aceasta este departe de a fi o companie obișnuită de aparate de curățenie.

Accesorii

Spre deosebire de un aspirator Miele, numele noilor aspiratoare Dyson sunt urmate de un adjectiv, cum ar fi Motorhead, Animal, Absolute, Torque Drive sau, în cazul modelului de aspirator Dyson V11, Outsize. Fiecare denotă un număr diferit de „accesorii" care vin împreună cu aspiratorul.

 

Acestea iau de obicei forma unor capete detașabile pentru diferite utilizări, cum ar fi un cap mai îngust pentru curățarea scărilor, un cap mai subțire pentru a se potrivi în spații înguste și așa mai departe. În majoritatea cazurilor, modelele Motorhead vin cu cel mai mic număr de accesorii, în timp ce modelele Absolute, mai scumpe, vin cu cele mai multe.

Durată de funcționare

Duratele de funcționare enumerate de aspiratoarele fără fir Dyson pot fi înșelătoare. Numărul pe care îl vedeți este durata maximă de funcționare, ceea ce înseamnă că este durata de funcționare a aspiratorului la cea mai mică setare de aspirare, ceea ce nu este un indicator al modului în care oamenii folosesc un aspirator Dyson. Este sigur să presupunem că veți obține cu 20% până la 30% mai puțin timp de funcționare cu o baterie plină decât ceea ce este listat, deoarece veți trece destul de des de la o aspirare înaltă la una joasă.

Prețuri

Pe măsură ce apar aspiratoare noi și aspiratoarele vechi îmbătrânesc, prețurile se schimbă. De asemenea, aspiratoarele Dyson sunt frecvent la vânzare prin intermediul marilor comercianți online. Un lucru pe care îl știm: dacă doriți cel mai bun raport calitate-preț pentru un aspirator Dyson, optați pentru un model de generație mai veche.

Producător recondiționat

Dacă găsiți vreodată un preț suspect de mic la un aspirator Dyson, este probabil că este vorba de un aparat recondiționat. Iată ce are de spus compania despre programul său de recondiționare: „Aparatele noastre recondiționate au fost testate cu atenție pentru a îndeplini standardele de performanță ca și cum ar fi noi. Unitățile pot avea unele defecte cosmetice care includ zgârieturi și/sau alte imperfecțiuni de suprafață, care nu afectează funcționalitatea."

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro