Husele potrivite pentru iPhone XS

Intotdeauna am fost adeptul lucrului bine facut, de calitate si care sa se potrivesca “ca o manusa”. Indiferent ca a fost vorba despre un obiect de imbracaminte, o pereche de pantofi sau un accesoriu, nu am fost dispus, niciodata, sa trec cu vederea micile imperfectiuni sau neconcordante. Daca pantofii nu imi veneau perfect, preferam sa nu ii achizitionez, ori un tricou care nu venea ca si turnat nu avea ce sa caute in garderoba mea. Trebuie sa recunosc, sunt un perfectionist, exagerat uneori, insa, pana la urma, este vorba despre confortul meu. Mai mult, un lucru care se potriveste si iti vine bine spune multe despre tine.

 

Stiu ca in Romania, de multe, ori, suntem adeptii expresiei “merge si asa”. Daca un lucru nu se potriveste, il cumparam pe criterii putin cam nesanatoase: luam acel lucru pentru ca e ieftin, pentru ca nu mai au alta marime sau model pe stoc si nu dorim sa astpetam sau pentru ca tinem neaparat la brand-ul respectiv si nu ne pasa cum arata. Sunt niste criterii gresite care nu vor aduce nimic deosebit imaginii noastre.

 

Acelasi lucru este valabil si cand vorbim despre huse si carcase de telefon. De exemplu, de curand, am achizitionat noul telefon iPhone XS de la Apple. Am preferat sa astept acest model si nu sa iau ceva asemanator, deoarece tin la calitatea unui telefon de mare clasa, ce apartine unui brand renumit. Calitatile tehnice si inovatiile noului iPhone XS m-au determinat sa astept pana in momentul in care a fost lansat in Romania, pe data de 28 spetembrie, anul acesta. De asemenea, fiind un telefon destul de costisitor, am descis a achizitionez o husa.

 

Intotdeuna cumpar accesorii si huse de la magazinul Contakt Shop. Am fost placut impresionat de faptul ca echipa de aici a fost foarte prompta in aprovizionarea magazinului cu huse iPhone XS, intr-o gama extrem de diversificata si pentru faptul ca li se ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona astfel de produse din magazin dar si online. Fiind un om foarte ocupat, am preferat sa comand doua huse, direct de pe site-ul magazinului. Am ales doua huse cu scopul de a le asorta pentru diferitele ocazii la care particip.

 

Pentru zilele in care am intalniri de afaceri si imi petrec timpul la birou, am optat pentru o husa Canvas iPhone Stand Wallet Goospery, de culoare neagra. Aceasta husa are ca baza pielea ecologica si textilul si ofera protectie totala telefonului. Mi-a placut mult datorita design-ului clasic, texturii materialuluilui si decupajelor precise. Acestea fac ca aceasta husa sa se potriveasca perfect acestui model de telefon, lasand acces liber tuturor functiilor. De asemenea, aceasta husa poate fi utilizata ca si suport orizontal.

 

A doua a fost o carcasa pe care am achizitionat-o special pentru vacantele la munte si pentru marea mea pasiune, pescuitul. Este vorba despre carcasa Slindig Card Holder Verde inchis. Culoarea se aseamana cu hainele cargo pe care le port atunci cand merg sa pescuiesc, asa ca am considerat ca aceasta se potriveste perfect. Calitatea husei este, deosebita, protejeaza telefonul de praf si zgarieturi si imi lasa acces la toate functiile telefonului.

Recomand Contrakt Shop pentru huse si carcase ce se potrivesc de minune.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro