Huse si folii de protectie telefoane mobile – Davisop.ro

La achizitionarea unui telefon mobil nou, cu siguranta te-ai gandit si la urmatorul accesoriu pentru care vei opta, respectiv o husa pentru telefon cu scopul de a proteja in intregime dipozitivul, si nu doar ecranul, asa cum se intampla in cazul geamului de protectie. Nu vrei sa ai parte de vreun eveniment nefericit, in urma caruia sa ii spargi display-ul sau carcasa, pentru ca accidente pot avea loc oricand. Odata achizitionata husa pentru telefon va trebui sa optezi si pentru o folie de protectie telefon, vei avea nevoie ulterior si de  casti, si astfel vei ajunge la concluzia ca sunt numeroase accesorii pe care nu le poti rata daca doresti ca telefonul tau sa aiba o durata de vata cat mai lunga, iar tu sa poti profita de toate facilitatile cu care vine la pachet.

DAVISOP, comerciant online global dispune de huse telefoane si carcase pentru toate tipurile de telefoane, folii de sticla, baterii, cabluri, drone, peste 10.000 de produse pe care clientii le pot achizitiona  cu usurința prin intermediul www.davisop.ro.

Efectuarea unei comenzii este foare simplu de realizat. Printr-un simplu click pe produsul dorit, acesta va fi trimis in cosul dumneavoastra, unde prin finalizarea comenzii veti primi produsul / produsele pentru care ati optat. Daca aveti cont pe site puteti finaliza comanda prin logare cu userul si parola dumneavoastra, iar daca nu dispuneti inca de cont, puteti cu usurinta crea unul prin simpla introducere a adresei dumneavoastra de e-mail in pagina de autentificare.

Odata plasata comanda expedierea coletului dumneavoastra de catre davisop.ro se va face in maxim 24-48 de ore, in functie de varianta de transport pentru care ati optat. Livrarea produselor se face dupa confirmarea comenzii online, prin email sau telefonic. Toate comenzile cu valoare de peste 100 de lei vor beneficia de transport gratuit oriunde in Romania. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 de lei costul transportului este de 7 lei prin Prioritipost sau de 10 lei prin DPD. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrarea catre client.

Odata ajunsi de https//davisop.ro nu uitati sa vizualizati si produsele din categoria “Recomandate”. In perioada aceasta Davisop va recomanda urmatoarele produse:

 

 • Husa SAMSUNG Galaxy Core Prime – Cube – 16,90 lei
 • Husa APPLE iPhone 5C – IT Skins – 28,90 lei
 • Husa APPLE iPhone 55SSE – IT Skins – 28,90 lei
 • Folie sticla securizata Wiko Rainbow – 20,23 lei
 • Folie Sticla Securizata Huawei Honor – 17,85 lei
 • Folie de sticla premium Nano – 26,18 lei
 • Folie de stica Huawei Honor 7S – 17,85 lei
 • Folie Protectie premium din Sticla – 17,85 lei
 • Husa de protectie ARMOR Protects – 24,99 lei
 • Husa+ Folie de sticls decurizata SET – 35,70 lei
 • Suport tableta pentru masina Mount – 95,00 lei
 • Drona Vortex cu camera hd 4 brate – 535,50 lei

In cazul in care doriti anularea comenzii efectuate, acest lucru este posibil, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, cu conditia ca produsul sa fie returnat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Pe site-ul nostru aveti acces la o gama foarte variata de accesorii telefoane mobile de la folii de protectie, huse, carcase, baterii, cabluri, incarcatoare, etc. Periodic va punem la curent cu cele mai noi produse aparute si venim cu oferte speciale astfel incat sa beneficiati de produsele dorite la tarifele cele mai mici.

Pentru a vizualiza intreaga noastra gama de produse, va asteptam pe site-ul nostru https//davisop.ro, iar pentru informatii despre produsele de care dispunem adresa noastra de e-mail office@davisop.ro va sta la dispozitie. De asemenea, ne puteti contacta si la numarul de telefon 0721273816.

Va asteptam la cumparaturi!

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Huse si folii de protectie telefoane mobile – Davisop.ro