Huawei P9 Lite, un telefon cu performanțe și design comparabile cu telefoane de două ori mai scumpe decât el

iulie 30, 2019

Dacă până acum ceva timp, expresia ”made in China” însemna un lucru prost făcut, de calitate îndoielnică și, de multe ori, copiat grosolan după branduri mai celebre, piața IT&Mobile face ca acest lucru să se schimbe încet, dar sigur. Brandurile de telefonie mobilă chinezești, precum Huawei, Lenovo, ASUS, OnePlus sau Xiaomi, printre altele, recuperează teren tot mai mult în fața producătorilor consacrați de smartphone-uri, vânzând device-uri cu caracteristici similare, dar la prețuri de multe ori mult mai mici.

 

Comanda telefonul Huawei P9 Lite la un preț extraordinar

 

În ultimii ani, trebuie să recunoaștem că unele din cele mai revoluționare noutăți în materie de smartphone-uri au venit din China. Iar cotele lor de piață nu contenesc să crească. Nu e de mirare, așadar, că Huawei și-a propus ca până în 2020 să devină principalul producător și vânzător de telefoane mobile, dorind să depășească granzii Apple și Samsung.

 

Printre cele mai performante și mai populare telefoane produse și propuse de Huawei în ultimul timp este și Huawei P9 Lite, care a ajuns anul trecut deja la a doua ediție. Iar acum, după lansarea de noi modele de telefoane la Mobile World Congress 2018, un Huawei P9 Lite 2017 a ajuns să coste doar în jur de 800-900 de lei, în funcție de retailer. Asadar, atunci cand vorbim despre Huawei P9 Lite, pretul este foarte mic!

 

Huawei P9 Lite preț

 

 

Huawei P9 Lite modelul 2017 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile din categoria mid-range, putând sta alături de orice telefon de două ori mai scump din punct de vedere al design-ului și al specificațiilor.

 

Cu 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare (care poate fi extins cu un SD card), Huawei P9 Lite are tot ce are nevoie un utilizator obișnuit de smartphone. Cele două camere, de 12 MP, respectiv 8 MP, sunt foarte performante și scot fotografii uimitoare, comparabile cu telefoane cu camere chiar mai sofisticate și care se laudă cu mai mulți megapixeli. Iar bateria de 3000 mAh este suficient de mare să-ți asigure o autonomie de o zi, o zi și jumătate, în funcție de gradul de utilizare.

 

Huawei P9 Lite preț

 

 

În ciuda faptului că nu este vârf de gamă, Huawei P9 Lite beneficiază de aceleași materiale de calitate ca și telefoanele mai scumpe din gama producătorului chinez. Sticla de pe spate nu adună amprente și este surprinzător foarte rezistentă. Șasiul metalic vizibil în lateral ajută la un grip bun, fără riscul de a aluneca din mână, asta și pentru că este un telefon compact, cu un display de 5,2 inci. Greutatea este și ea una acceptabilă, de doar 147 de grame.

 

 

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro