Huawei P10 Lite, mai mult decât un telefon de buget

Huawei s-a luat la bătaie cu marii producători de telefoane și a rupt gura târgului cu flagship-urile sale. Cu toate acestea, producătorul a reușit să lanseze și o serie de telefoane excelente de buget, care câteodată sunt mai mult de atât. Precum Huawei P10 Lite.


În loc să se laude cu camerele duale marca Leica și cu hardware-ul puternic, cum a făcut cu frații săi emblematici, producătorul din China a ales să echipeze Huawei P10 Lite cu un procesor mid-range și un singur shooter de 12MP în spate, reducând astfel prețul de lansare sub 350 de dolari.

 

1. De la lansare și până în prezent, utilizatorii au putut vedea că Huawei P10 Lite este mai degrabă un flagship accesibil, decât un smartphone de buget. Asta pentru că acest telefon este într-adevăr echipat impresionant.

 

2. Design cu aspect bun. Designul a devenit ultima marcă comercială și unul dintre cele mai importante puncte pentru Huawei. Drept urmare, compania a produs un smartphone care se distinge drastic de altele din segmentul său de preț, prin design.

 

3. Smartphone-ul Huawei P10 funcționează pe Android 7.0 împreună cu EMUI 5.0 actualizat.

 

4. Huawei P10 Lite este echipat cu tehnologie de recunoaștere a gesturilor. Datorită tehnologiei Knuckle Sense, deținătorul poate face capturi de ecran, poate opera aparatul foto și poate partaja fișiere exclusiv prin gesturi.

 

5. Unele telefoane Huawei au o caracteristica speciala pentru iubitorii rețelelor de socializare - AppTwin. Datorită acestei noi aplicații, proprietarul poate accesa oricare dintre rețelele de socializare (ex. Facebook, WhatsApp sau Instagram) cu două conturi simultan.

 

6. Huawei P10 Lite este dotat cu funcția Wi-Fi Bridge, care permite proprietarului să partajeze internet cu alți 4 utilizatori.

 

7. Împreună cu setul standard de senzori, Huawei P10 Lite este echipat și cu senzor de amprentă - situat în partea din spate a telefonului. Prin urmare, Huawei P10 Lite este extrem de convenabil pentru iubitorii de selfie-uri care pot folosi camera utilizând senzorul de amprentă.

 


Caracteristici:


Afișaj: LCD FHD de 5,2 inci
Procesor: Kirin 658 cu 8 nuclee (4 x 2,36 Ghz + 4 x 1,7 Ghz) + co-procesor i5
Sistem de operare: Android ™ 7.0 Nougat
Memorie: 3 GB + 32 GB
Camere foto: 12 MP Main + 8 MP Frontal
Baterie: 3000 mAh.


Huawei P10 Lite este unul dintre concurenții interesanți ai gamei de telefoane medii. Pentru aproximativ 350 de dolari primești un telefon subțire, cu un design excelent, performanțe adecvate, baterie bună, camere de luat vederi decente și cele mai noi programe.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro