HTC Sensation - in magazinele Cosmote si Germanos

august 24, 2011

O noua aparitie in portofoliul COSMOTE Romania o reprezinta telefonul inteligent multimedia cu procesor dual core – HTC Sensation, disponibil acum in toate magazinele COSMOTE Romania si Germanos.
Terminalul dispune de un ecran tactil Super LCD de 4,3 inci cu rezolutia de 540 x 960 pixeli, printre cele mai mari de pe piata, care este protejat cu sticla speciala Gorilla Glass, ce acopera complet fata telefonului.

HTC Sensation este un telefon inteligent 3G care permite rate de transfer de pana la 14,4 Mbps, in functie de calitatea semnalului disponibil in zona in care este folosit, si poate fi, de asemenea, conectat la retele Wi-Fi. Conectivitatea este completata de portul USB si Bluetooth.
Terminalul foloseste sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, iar experienta utilizarii este completata de interfata grafica HTC Sense UI 3.0 ce permite personalizarea ecranului si accesarea facila a aplicatiilor. Terminalul are un procesor dual-core de 1,2 GHz, 768 MB RAM de memorie, capacitate de stocare de 1 GB, plus 8 GB disponibili pe cardul de memorie livrat impreuna cu telefonul.

Zona multimedia este reprezentata de o camera foto de 8 MPx, cu rezolutia de 3264x2448 pixeli, autofocus si flash cu led dublu, respectiv stabilzator de imagine, senzor de detectie faciala si multe altele.
Camera poate si filma la 1080p/30 cadre pe secunda, full HD, inregistrand stereo sunetul ambiental. Terminalul dispune de asemenea de o camera secundara VGA, excelenta pentru apeluri video.
HTC Sensation permite accesul direct la YouTube, Google Talk, Picasa, Google Search, Google Maps, Gmail iar navigarea pe internet este extrem de placuta, avand in vedere ca browserul suporta Flash si poate rula clipuri HD in pagina.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro