HTC One M8, campanie publicitară cu Gary Oldman

aprilie 3, 2014

Este clar că în ultima perioadă taiwanezii de la HTC au investit mult în campaniile de marketing. După ce anul trecut faimosul Robert Downey Jr. a jucat într-o reclamă pentru HTC, anul acesta, pentru promovarea noului One M8, l-au ales ca protagonist pe celebrul actor hollywoodian Gary Oldman, cel care l-a jucat pe comisarul Gordon în seria de filme Batman.

Reclama nu este una obisnuită, acţiunea având loc într-un birou, iar atmosfera este una întunecată şi ploioasă. Actorul nu vorbeşte despre specificaţiile sau designul telefonului ci spune doar “HTC nu face telefoane pentru oricine, doar pentru oameni care işi formează singuri părerile, oameni ca tine”.

Este o reclamă încrezatoare, poate chiar arogantă, dar cei de la HTC işi asumă riscul, scopul acestei campanii fiind acela de a işi promova produsul într-un mod diferit, lăsând publicul sa îşi formeze propria opinie.

Este prea devreme pentru a şti ce impact a avut campania până acum, deşi feedbackul pare să fie pozitiv, aşa că vizionaţi reclama mai jos şi formaţi-va singuri o părere.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro