Htc One Dual Sim smartphone ul care uimeste

Prin ce se diferentiaza Htc One de restul telefoanelor smart ?

Incepem cu aspectul si descoperim ca are o imagine caracteristica celor de la Htc, care denota calitate si functii superioare. Este mare, avand un ecran generos de 4.7 inch si are greutatea de doar 143 de grame. Constructia este una foarte solida, carcasa detinuta fiind una complet metalica. Daca iti faci probleme in ceea ce priveste structura, vei descoperi un telefon etansat, cu margini foarte inguste, care denota eleganta suprema inca de la prima vedere.
Achizitionand Htc One dual sim , nu vei face niciun compromis in ceea ce priveste aspectul.
Evident, nu aspectul este cel care te face sa te decizi, existand numeroase alte elemente care iti pot atrage atentia :
Camera foto. Este o camera care poate face diferenta intre o fotografie buna si una excelenta. Aceasta prezinta o rezolutie de 4.Mp pentru cea principala si 2 Mp pentru cea secundara, captand cu pana la 300 % mai multa lumina datorita sensibilitatii pe care o are;
Sunet clar si bogat, datorita tehnologiei Htc Boom Sound si datorita difuzorului mare si puternic;
Claritate excelenta in momentul apelurilor. Datorita Voice Sense, o tehnologie deosebita a celor de la Htc, te vei putea bucura de convorbiri excelente chiar si in locuri in care zgomotul este foarte mare. Smartphone-ul Htc inglobeaza doua microfoane care detecteaza zgomotul din jur si reusesc sa compenseze prin cresterea dinamica a volumului pe care il are apelul.
Dual sim full active. Da, cu Htc One 802w poti primi apeluri pe unul din simuri chiar si atunci cand vorbesti pe cel de-al doilea. Ceea ce face posibil acest lucru este faptul ca este dotat cu doua procesoare de comunicare si cu doua antene independente;
Baterie. Este un alt punct forte prezentat de acest telefon. Bateria Li-Polymer reuseste sa aiba un timp de convorbire de pana la 10 ore si pana la 10 zile de standby. Asadar, te vei putea bucura de convorbiri fara oprire, in orice moment al zilei.
In ceea ce priveste dotarile tehnice, Htc One Dual sim este echipat cu o memorie Ram de 2 Gb, o memorie interna de 16 Gb si posibilitatea de extindere a sa cu inca 64 Gb. Procesorul asigura cursivitate datorita celor 4 nuclee pe care le are si a frecventei de 1700 Mhz, iar sistemul de operare este un Android cOS v4.4.2 Kit Cat.
Astfel, telefonul produs de Htc este o solutie fara compromis pentru toti cei ce vor calitate maxima.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Htc One Dual Sim smartphone ul care uimeste

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro