HP si Agilysys ofera solutii POS (point-of-sale) imbuntatite pentru sectorul de retail

mai 28, 2005

HP a anuntat ca si-a extins relatia de lunga durata cu Agilysys, in vederea distribuirii unor pachete de solutii pentru sectorul de retail, simplificate si eficiente din punct de vedere al costurilor, bazate pe celebrul dispozitiv HP rp5000 POS (point-of-sale).

Pachetele complete de software, hardware si servicii oferite de cele doua companii pun la dispozitia partenerilor din canalul de distributie o oferta POS flexibila, cu calitati recunoscute, care le permite acestora sa deserveasca utilizatorii finali din domeniul alimentar si din majoritatea industriilor de retail in alegerea unor solutii fiabile, intuitive si usor de intretinut.
HP a anuntat colaborarea cu Agilysys la conferinta si expozitia Retail Systems 2005.
„Intr-o lume din ce in ce mai dominata de necesitatea de scadere a preturilor si a costurilor operationale, utilizatorii din industriile de retail pun o valoare din ce in ce mai mare pe tehnologii si solutii POS eficiente, care intensifica performanta dar imbunatatesc si experientele clientilor in magazine”, spune Greg Buzek, presedinte al IHL Consulting Group. „Pachetul de solutii anuntat astazi de HP si Agilysys le ofera retail-erilor preturi mai mici, flexibilitate sporita si utilizare mai simpla pentru sistemele POS bazate pe PC”.
De asemenea, HP a introdus si un dispozitiv POS HP rp5000 cu procesor Intel® Pentium® la 2,8 GHz. Ca o alternativa, clientii pot alege si un dispozitiv POS cu procesor Intel Pentium la 2,4 GHz. HP intentioneaza sa ofere in curand si o varianta a dispozitivului HP rp5000 cu procesor Celeron® la 2,5 GHz.
In plus, HP intentioneaza sa ruleze pe HP rp5000 sistemul de operare Microsoft Windows® Embedded for Point of Service – o platforma software standard, optimizata pentru clientii din sectorul de retail, care le permite acestora sa simplifice instalarea, utilizarea si managementul pentru sistemele POS.
Ruland pe dispozitivul POS HP rp5000, sistemul Windows Embedded for Point of Service va fi prima platforma software standardizata care ofera functionalitati plug-and-play, permitand ca perifericele folosite frecvent in industria de retail sa fie mai usor de instalat si gestionat. Aceasta facilitate este un rezultat direct al feedback-ului prevenit de la clientii din industria de retailer, care spun ca integrarea si managementrul unor dispozitive periferice, cum sunt scanerele, casele de marcat, sertarele pentru bani lichizi si cititoarele de benzi magnetice, sunt in continuare scumpe si consumatoare de timp.
„Fiind un partener activ in industrie, dedicat oferirii unor solutii si servicii aliniate cu viziunea noastra de vanzare mai eficienta cu amanuntul (Smarter Retailing), utilizarea de catre HP a sistemului Embedded for Point of Service este o completare excelenta a ofertelor POS curente”, spune Brian Scott, vicepresedinte al diviziei Retail & Hospitality Industry Solutions Unit din cadrul Microsoft. „Instalat pe dispozitivul HP RP5000, sistemul Windows Embedded for Point of Service ofera facilitati specifice pentru industria de retail, care le vor reda managerilor IT o parte din timpul pe care il consumau pentru suportul si administrarea sistemelor, lasandu-i sa se axeze doar ceea ce intr-adevar conteaza – clientii.”
HP rp5000 a fost proiectat specific pentru a rezista conditiilor din mediile de retail, prin oferirea unui suport periferic imbunatatit, prin porturi seriale si USB, capabilitati de alimentare si racire imbunatatite, precum si componente care combina functionalitatea sistemelor proprietare cu beneficiile sistemelor POS bazate pe PC.
„HP isi extinde suprematia prin furnizarea unor sistemelor de calcul standardizate, la costuri mici, avand in vedere ca din ce in ce mai multi retailer-i valorifica tehnologia bazata pe standarde deschise, pentru a-si imbunatati functionalitatea”, spune Robert Corbett, director al diviziei Retail Solutions din cadrul HP. „Pachetul de solutii oferit de HP si Agilysys, impreuna cu un sistem POS imbunatatit, demonstreaza modul in care lucreaza HP pentru a le permite clientilor din sectorul de retail sa devina mai adaptabili, pentru a beneficia de schimbari, si pentru a-si imbunatati recuperarea investitiilor in IT”.
Relatia extinsa dintre HP si Agilysys se bazeaza pe un fundament de succes, avand in vedere ca retailer-i din intreaga lume au adoptat rapid platforma deschisa POS HP rp5000. Peste 150.000 de dispozitive HP rp5000 au fost furnizate clientilor din domeniul de retail, de la introducerea solutiei in iunie 2003.
„Oferind o solutie la cheie, combinata cu experienta noastra in suport si servicii proiectate specific de Agilysys pentru sectorul de retail, ii asiguram pe reseller-i ca pot oferi clientilor o solutie simplificata si eficienta din punct de vedere al costurilor”, spune Pete Coleman, vicepresedinte executiv la Agilysys.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro