HP introduce iPod mini exact la timp pentru vacanta de vara

iunie 8, 2005

HP a adaugat Apple iPod mini la linia sa de player-e digitale muzicale. Completarea bibliotecii online de tatuaje HP tiparibile extinde facilitatile de personalizare pentru un public mai numeros.

Apple iPod mini de la HP este disponibil in doua variante: o versiune de 4 GB, care poate stoca pana la 1000 de cantece, si o versiune de 6 GB, care poate stoca pana la 1500 de cantece.(1)
Ambele versiuni au o rotita senzitiva la atingere pentru navigarea simpla, cu o singura mana, autonomie a bateriei de pana la 18 ore, incarcator USB si un design ultra-portabil, extrem de usor. Player-ele muzicale sunt prevazute cu casti, agatatoare pentru curea si un cablu USB 2.0.
HP a anuntat de asemenea si noile tatuaje HP tiparibile pentru Apple iPod mini, care le permit consumatorilor sa-si personalizeze accesoriile digitale cu diverse ilustratii, desene si fotografii. In urmatoarele sase luni, HP va lansa peste 300 de noi imagini, inclusiv un album cu cele mai in voga formatii si cantareti, precum si cu ilustratii unice.
Galeria de tatuaje contine noi sectiuni de sport, natura, stil de viata si arta, care se adauga altor multe categorii existente. Consumatorii pot explora intreaga galerie de tatuaje la adresa www.hp.com/music.
Ultra-subtiri, tatuajele HP tiparibile sunt simplu de aplicat si de indepartat de pe carcasa dispozitivului iPod mini. Durabile si rezistente la apa, „tatuajele” asigura protectia la zgarieturi, dar adauga si o nota personala.
Comsumatorii pot sa-si tipareasca mini-tatuajele cu ajutorul unei imprimante HP Photosmart 375 Compact Photo. Imprimanta foloseste cerneluri Vivera, care asigura obtinerea unor culori vii si le ofera tutuajelor un aspect consistent si stralucitor, imbunatatind astfel orice desen ales de consumatori. Tatuajele HP tiparibile sunt vandute in pachete de cate cinci coli de hartie lucioasa, care sunt pre-decupate pentru a se potrivi perfect pe dispozitivele Apple iPod de la HP.
De asemenea, consumatorii pot sa-si personalize experientele muzicale cu ajutorul software-ului iTunes, preinstalat pe toate PC-urile HP, care le permite sa descarce muzica si sa o gestioneze intr-o varietate de modalitati, dupa propriile gusturi si stiluri.
Cablul USB 2.0 al dispozitivului iPod mini se poate conecta la orice PC, asigurand transferul simplu de muzica si liste muzicale. Ambele modele iPod mini, cat si celelalte modele Apple iPod de 20, 30 si 60 GB, dispun de programul de suport pentru consumatori, HP Total Care. Acesta include un an de suport telefonic si un an de garantie pentru dispozitiv.

(1) 1 GB = 1 miliard de bytes. Capacitatea formatata actuala este mai mica. Capacitate bazata pe 4 minute/per melodie si codare AAC la 128 kpbs.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 30 aprilie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 83,3 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro