Hoti si talhari trimisi inapoi in Romania

Lucrători ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională au realiza extrădarea şi vor aduce în România, pe Aeroportul Internaţional ,,Henri Coandă”- Bucureşti, 5 cetăţeni români, condamnaţi pentru infracţiuni săvârşite pe teritoriul ţării noastre, astfel:

– de la Roma va fi extrădat, la ora 14.25, numitul:

• TOMA Roman Dan, de 30 de ani, din Abrid, jud. Alba, împotriva căruia Judecătoria Câmpeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

– de la Milano vor fi extrădaţi, la ora 14.55, numiţii:

• RADUCAN Marius, de 23 de ani, din comuna Sascut, jud. Bacău, împotriva căruia Judecătoria Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
• DRUŞCĂ Mihai Petronel, de 23 de ani, din Iaşi, împotriva căruia Tribunalul Iaşi a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

– de la Madrid va fi extrădat, la ora 17.45, numitul:

• MIHĂIŢĂ Nelu Marian, de 31 de ani, din comuna Tg. Vechi, jud. Prahova, împotriva căruia Tribunalul Militar Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire ilegală de libertate.

– de la Viena va fi extrădat, la ora 21.50, numitul:

• GAVRILESCU Remus Constantin, de 17 ani, din Craiova, împotriva căruia Judecătoria Craiova a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.