Hoti arestati de Politie dupa ce au cautat pe Google cum sa jefuiasca o banca

 

Un cuplu din Colorado, Statele Unite, a cautat pe Google modalitati de jefuire a unei banci dupa ce si-au pierdut toti banii la jocuri de noroc in Texas.
Kody Davis in varsta de 33 de ani si Amanda Davis, 31 de ani, au planificat dinainte jefuirea bancii Great Western Bank in Fort Collins, Colorado. Femeia este acuzata de retinerea casierului bancar caruia i-a spus: "Luati banii si puneti-i in sac".

Potrivit declaratilor, cei doi soti au cautat mai multe locatii pana ce au decis care va fi banca pe care o vor jefui. Dupa ce Amanda Davis a furat 597 de dolari de la banca, un angajat a strigat: "Doamna tocmai a luat banii, am fost jefuit!". Politia a fost anuntata imediat iar cei doi hoti prinsi. In urma jafului, femeia a intrat pe Google de pe telefonul mobil, cautand solutii de a scapa de Politie in urma jafului unei banci.

Amanda Davis a recunoscut ca a fost ideea ei si sotul doar a urmat-o, marturisind ca nu ar fi facut acest lucru de una singura. Cuplul si-a motivat gestul, spunand ca au vrut sa scape de saracie. In urma arestarii, cei doi hoti au fost acuzati de furt premeditat si hotie. Barbatul a mai fost acuzat si de conducerea periculoasa a autovehicului, putand provoca un accident de circulatie.

 

Sursa: Mirror

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro