Hotelurile de pe litoral se pregătesc pentru 1 Mai

Se apropie 1 Mai, și cum Guvernul a decis ca ziua de 2 Mai să fie și ea liberă, toate hotelurile de pe litoral s-au pus pe curățenie pentru a oferi cazare în condiții ireproșabile pentru turiștii care vor să își petreacă mini vacanța la mare.

Asociația Litoral-Delta Dunării a anunțat că sezonul turistic estival 2014 va debuta în forță cu evenimente ce se vor derula pe 1 Mai simultan în toate stațiunile de pe litoral și că toate plajele vor fi deschise. Turiștii au la dispoziție o ofertă de cazare la hoteluri pe litoral începând de la condiții de o stea până la cinci stele și chiar sistem all inclusive.

Hotelierii dau asigurări că tarifele pentru pachetele de vacanță din perioada 1-4 mai nu au crescut față de anul trecut. Astfel, în stațiunea Mamaia, la un hotel de două stele, prețul unei camere este de 50 de lei, iar la unul de patru stele aproximativ 450 de lei pe noapte. La Eforie, preţurile încep de la 60 de lei de persoană pe noapte, la un hotel de trei stele, şi ajung până la 328 de lei la un hotel de patru stele.

Tarifele sunt uşor mai mari în staţiunile Neptun, Olimp şi Venus, unde pot depăşi 200 de lei de persoană pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele. Anul acesta, potrivit solicitărilor înregistrate de agențiile de turism, în stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor fi peste 40.000 de turiști pe 1 Mai.

 

 

 

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro