Hotelul Cota 1400 din Sinaia – un hotel cu dotari de patru stele

Incepand cu anul 2003, in urma unui sustinut efort material si uman, hotelului Alpin din Sinaia i s-au efectuat ample operatiuni de renovare si reparatii, fapt ce a condus la ridicarea standardului hotelului si la schimbarea denumirii. In prezent hotelul Cota 1400

In prezent hotelul Cota 1400 reprezinta o afacere de familie, nefiind integrat intr-un lant hotelier. Prin investitiile realizate se doreste, in completarea accesului la atmosfera speciala a acestui colt de natura, aducerea unui aer de modernitate si confort. Proprietarii, aflati la inceput de drum, se bazeaza pe o etica solida, avand ca valori onestitatea, buna credinta, loialitatea, implicarea, eficienta si pasiunea.

Pentru a oferi un loc special, cald, intim, aproape de natura si de oameni startegia avuta in vedere este de a oferi servicii flexibile, responsabile, profesionale atat pentru turismul de afaceri precum si pentru petrecerea vacantelor. Tinand cont de balanta intre nevoile clientilor, angajatilor, partenerilor si investitorilor s-a decis clasificarea hotelului la trei stele pentru a oferi o experienta placuta oaspetilor sai.

Astfel complexul ofera 57 de camere orientate panoramic, restaurant si bar, numeroase facilitati pentru organizarea de evenimente dar si pentru petrecerea timpului liber.

Structura de cazare a hotelului insumeaza 47 camere duble, 4 camere single si 6 junior suite.

Camerele sunt dotate cu mobilier modern sau stil, TV, cablu, minibar, posibilitate conectare internet, baie utilata cu WC/dus sau cada, uscator de par, etc.; Centru de conferinte dispune de sali cu o capacitate de 40, respectiv 120 de locuri, avand ca dotari video proiector, ecran, flipchart, sonorizare, aranjamente florale etc. Pentru petrecerea timpului liber sunt puse la dispozitie sauna, jacuzzi, sala fitness, discoteca, organizare de evenimente in aer liber, parcare gratuita, microbuz, room service, servicii VIP, facilitati pentru copii, servicii inchiriere echipament sportiv, facilitati incasare carti credit, etc.

Hotelul reprezinta cel mai ieftin hotel din Sinaia cu dotari de patru stele.