Heart Vibes 2006 – Sander Kleinenberg in Timisoara!

Turneul de evenimente Heart Vibes organizat de Heineken Music a ajuns la final. Sub sloganul „Heineken – Meet you there”, mii de tineri s-au intalnit la petrecerile desfasurate in cele 6 cluburi participante din toata tara, impreuna cu prietenii, muzica si berea lor favorita. Dupa fiecare petrecere, vizitatorii website-ului www.heinekenmusic.ro au votat online evenimentul preferat, prin prisma propriei experiente.

Marele castigator al editiei Heart Vibes 2006 este Zambara – unul dintre cluburile faimoase din Timisoara – unde va mixa intr-o petrecere de club cunoscutul DJ Sander Kleinenberg. Sondajul – concurs derulat pe perioada turneului a demonstrat clar faptul ca experientele noi si pozitive te fac sa iti doresti mai mult, chemand un numar impresionant de amatori ai genului sa voteze direct pe www.heinekenmusic.ro pentru orasul lor.

Vizitatorii website-ului gasesc imagini din evenimentele turneului, le pot trimite direct pe mail prietenilor si sunt invitati impreuna la viitoarele petreceri Heineken Music. Abonatii la newsletter-ul site-ului primesc direct pe mail notificari despre viitoarele petreceri, campanii promotionale si cluburile recomandate, locuri unde se vor simti bine si vor savura, fara indoiala, o bere Heineken.

Invitatia pe care Heineken o adreseaza publicului este de a impartasi o atitudine pozitiva si indrazneata pentru a experimenta ceva nou si diferit si sa depaseasca granita existentei obisnuite de zi cu zi. Heineken te inspira si iti ofera experiente unice in fiecare clipa.

Informatii suplimentare gasesti pe www.heinekenmusic.ro.