HBO ROMÂNIA VA DIFUZA 24 DE ORE DIN 24 ÎNCEPÂND CU 1 IUNIE

HBO caută în mod constant să menţină un nivel ridicat al satisfacţiei abonaţilor faţă de canal, iar măsura prezentă nu este decât încă o dovadă a acestui lucru. În prezent, HBO emite 18 ore din 24 de duminică până joi şi 24/24 de vineri până sâmbătă. Este important de menţionat că trecerea la noul program nu va afecta cu nimic calitatea programelor difuzate.

"HBO este un canal premium apreciat în mod deosebit pentru faptul că are o ofertă de programe bine definită, construită pe principii clare. HBO este aproape unanim recunoscut drept un serviciu pe care te poţi baza. Abonaţii noştri apreciază faptul că HBO oferă o selecţie valoroasă de hituri cinematografice hollywoodiene în premieră pe micul ecran şi un spectru larg de genuri. Acum, ei pot urmări HBO la orice ora din zi şi din noapte. Nu ne aşteptam să înregistrăm audienţe ridicate pentru programele din intervalul de noapte, dar în mod sigur extinderea orelor de difuzare va întări percepţia ca HBO este un serviciu pe care te poţi baza. În plus, studiile de piaţă efectuate în ultimul timp au evidenţiat dorinţa consumatorilor noştri de a ne putea viziona non-stop. Acest lucru a fost hotărâtor în luarea deciziei. " – a declarat George Vascan, Country Manager HBO Romania

În legătură cu această schimbare Judit Minda, Vice President of Programming al HBO CE, a declarat:
“Având reputaţia internaţională de cel mai mare serviciu pay-TV, HBO încearcă întotdeauna să îşi îmbunătăţească oferta către abonaţii săi. Începând cu 1 iunie, HBO va fi disponibil în Romania 24 de ore din 24. Din punct de vedere al departamentului de programe / programming, aceasta va presupune un efort suplimentar. Dar abonaţii vor aprecia în mod sigur schimbarea, iar acest lucru este de importanţă majoră pentru noi. În plus, o consecinţă implicită a trecerii la programul non-stop, va fi diversificarea ofertei de genuri în intervalul orar de după ora 22:00. Considerăm că şi acest aspect va aduce un plus de valoare pentru telespectatorii noştri.”

HBO menţine la nivel ridicat ştacheta ofertei de programe. Astfel, în iunie, Angelina Jolie se întoarce în Lara Croft: Tomb Rider 2: Leagănul Vieţii. Tom Cruise descoperă valoarea tradiţiei japoneze în Ultimul Samurai, în Vinerea Traznită situaţiile buclucaşe nu mai încetează, iar Italiencele noastre vor fi 100 % româneşti.
Joey îşi continuă poznele şi în iunie, iar în cel de-al doilea sezon din Carnivale forţe inexplicabile se dezlănţuie. Structura programului va rămâne neschimbată: duminica – mega premiera săptămânii, vineri – ce-a de-a doua mega premieră a săptămânii, sâmbătă - seara în familie, iar marţi – seara originală HBO. În rest , ca şi până acum, un film nou aproape în fiecare zi şi o ofertă atent selecţionată din tot ce are Hollywoodul mai atrăgător!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro