HBO Romania prezinta Concert Kylie Minogue: Showgirl

HBO România v-o prezinta pe Kylie Minogue in concert, una dintre cele mai indragite dive pop ale momentului, care primeste aplauze la scena deschisa pentru interpretarea deosebita si punerea in scena a celor mai mari hituri ale sale, printre care amintim Can’t Get You Out of My Head, Spinning Around sau I should be so lucky.

Kylie a fost insotita pe toata durata concertului de o trupa alcatuita din 15 dansatori excelenti si intregul spectacol a fost filmat de 12 camere. Rezultatul? Un mix electrizant alcatuit din cele mai bune hituri, o coregrafie de exceptie, decoruri si costume impresionante. Concertul este filmat la Earls Court, Londra, in Mai 2005

“Sunt atât de bucuroasa ca-mi pot continua turneul… Este intr-adevar cea mai umitoare, provocatoare si plina de satisfactii parte a carierei mele. Este acel loc unic unde ma intâlnesc cu fanii si impartasim aceste ore unice: ore de pline de muzica si amintiri.” – Kylie Minogue

Delicata si senzuala, micuta diva ne poarta intr-o lume plina de culoare si bun gust. Va invitam sa urmarim impreuna sambata, 19 noiembrie, ora 20.00 un spectacol al gratiei si al bunei dispozitii, care are ca protagonista o mignona incantatoare: Kylie.

Home Box Office, lider pe piata canalelor premium in America s-a lansat in Europa Centrala in 1991, asigurind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home si MMDS. HBO CE subsidiara a Home Box Office Inc., Disney si Sony Pictures Entertainement- asigura programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza in 9 tari din regiune incluzând Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Moldova si de curând Slovenia si Croatia.

HBO ofera programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adreseaza intregii familii. HBO aduce cele mai mari succese de piata, seriale originale premiate, evenimente unice si cele mai mari vedete in casa ta.
HBO Central Europe are sediul in Budapesta, Ungaria.