HBO Central Europe - lanseaza HBO GO in Romania

iunie 2, 2011

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium in Europa Centrala si de Est, lanseaza astazi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonatilor HBO Romania si accesibil de pe un computer conectat la internet.

Introducerea serviciului HBO GO in Romania vine la scurt timp dupa lansarea acestuia in Polonia si in regiunea Adria (Serbia, Slovenia si Bosnia si Hertegovina) si face parte dintr-o strategie mai ampla de introducere a serviciului HBO GO in toate tarile din Europa Centrala si de Est, unde exista postul de televiziune HBO.

Initial, HBO GO va fi disponibil numai clientilor iNES GROUP, care ofera primul serviciu IPTV comercial din Romania, distribuit pe o retea de fibra optica privata si securizata, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES IPTV este disponibil in Bucuresti si orasul Voluntari-Ilfov.
Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonati ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO GO este un serviciu de tip streaming ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie de acest fel care adapteaza calitatea imaginii in functie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optima si fara intreruperi a programelor. Serviciul pune la dispozitie cele mai noi filme si o selectie de productii originale HBO chiar inainte ca acestea sa aiba premiera pe canalele HBO lineare.

Acest serviciu le permite abonatilor sa urmareasca programele selectate direct pe calculator, de oriunde exista acces la o conexiune broadband, oricand si ori de cate ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
HBO GO ofera abonatului, lunar, peste 100 de ore de program variat: filme, seriale originale, documentare si concerte. Oferta este innoita saptamanal, astfel incat abonatii au intotdeauna la dispozitie ceva nou de vizionat.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro