HBO a castigat 3 premii la cea de-a 63-a editie a Globurilor de Aur

HBO a câştigat 3 premii Globul de Aur, la cea de-a 63 a editie a Festivitatii de Decernare a Globurilor de Aur , care a a avut loc in 16 ianuarie. Productiile răsplătite cu Golobul de Aur sunt “Empire Falls” şi “Lackawanna Blues.”

• 2 premii pentru productia “Empire Falls” la categoriile: Cea Mai Buna Miniserie sau Film pentru Televiziune şi Cel Mai Bun Actor in Rol Secundar într-o Miniserie sau un Film pentru Televiziune – Paul Newman.

• “Lackawanna Blues”: pentru Cea Mai Buna Actrita in Rol Principal într-o Miniserie sau un Film pentru Televiziune: S. Epatha Merkerson.

În martie, HBO Romania va prezenta una dintre productiile premiate de mai sus. Este vorba despre Lakawana Blues, un film puternic si emotionant.

Celelalte productii HBO nominalizate la Globul de Aur sunt: Warm Springs (va avea premiera la HBO Romania pe 20 ianuarie), Rome/Roma (serial original HBO, o productie impresionanta, premiera in martie la HBO Romania), Curb your Enthusiasm, Entourage (va putea fi vizionat in aprilie la HBO Romania) şi Girl in the Café. (HBO)