HARLEY-DAVIDSON vine in Romania

HARLEY-DAVIDSON intra oficial luna aceasta pe piata romaneasca prin intermediul primului dealer autorizat din tara. Inaugurarea HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va avea loc pe data de patru octombrie 2007 in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti si va oferi fanilor experienta completa HARLEY-DAVIDSON pe care o asteptau.HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare pentru care HARLEY-DAVIDSON a devenit faimos in intreaga lume. Prin intermediul dealer-ului autorizat, clientii vor avea acces si la o selectie de piese de schimb originale, precum si la o gama extinsa de imbracaminte din colectia MOTORCLOTHES. Personalul specializat HARLEY-DAVIDSON va oferi suport tehnic la cele mai inalte standarde.
Primul showroom HARLEY-DAVIDSON va fi deschis in Bucuresti pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pana la sfarsitul acestui an, insa exista planuri de a inaugura un alt showroom la cele mai inalte standarde in 2008. Bogdan Bucurescu, General Manager HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST a adaugat: 'Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de HARLEY-DAVIDSON din Romania. Acestea vor include asocieri la initiativele internationale, activitati proprii distincte si, poate cel mai important, formarea unei comunitati HARLEY-DAVIDSON in Romania.'
Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine. Este un brand legendar, care a reusit sa obtina status si performanta financiara solide in cei aproape 105 ani de existenta cultivand relatii pe termen lung cu clientii sai.Compania va inaugura in 2008 in Milwaukee - Statele Unite, Muzeul HARLEY-DAVIDSON, care se estimeaza ca va atrage in jur de 350,000 de vizitatori anual, din intreaga lume.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro