Haine din blana, provenita de la animale accidentate pe sosele

O companie din Boston, Statele Unite, inoveaza in domeniul modei prin creearea hainelor de blana care sunt fie "foarte dragute" fie te inspaimanta cand te uiti la ele. Proprietara companiei Petite Mort Furs de mai bine de 2 ani, a precizat ca ofera o alternativa la industria deja conscuta a blanurilor.
Pamela Paquin a declarat: "Blana provenita de la animalele ucise in mod accidental pe drumuri este de obicei aruncata. Astfel daca o adunam in loc sa o aruncam, nu va mai fi niciodata nevoie sa ucidem alte animale pentru blana lor".

Keith Kaplan, directorul Consiliului cu privire la informatii despre blanuri din Statele Unite, a precizat ca grupul sau de comert care se ocupa de blanuri din America de Nord este etic si responsabil din punct de vedere al respectarii normelor mediului inconjurator.

"Productia de blana in America de Nord este reglementata cu reguli bine stabilite in urma unui studiu stintific de ani de zile. De fapt, populatia fiecarei specii utilizate in industria de astazi sunt mult mai masive decat acum 10 ani".

Grupurile care reprezinta drepturile animalelor au pareri pro si contra in ceea ce priveste blana provenita de la animalele ucise in mod accidental pe drumuri.

Sursa: Huffington Post

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro