Grupurile de interese actioneaza din nou in dauna intereselor cetatenilor

Asociatia Pro-Youth constata cu indignare cum grupurile de interese actioneaza din nou in dauna intereselor cetatenilor. Ne referim aici la respingerea candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la presedentia CNSAS. In viziunea noastra, a tinerilor, aceasta persoana ne-ar fi putut arata adevarul despre trecutul nostru.

Avem de-a face aici mai degraba cu o actiune a unei „Coalitii a celor care urmaresc ascunderea Adevarului”. Ni se ia in acest fel un drept al nostru, un drept al aflarii adevarului.

In acest ritm nu vom afla niciodata adevarul despre persoanele care candideaza pentru diverse functii, nu vom sti realmente cine sunt cei care ne conduc si in continuare ne vom exprima votul la urmatoarele alegeri in necunostinta de cauza.

Protestam prin acest comunicat impotriva „politicii grupurilor de interese” si cerem clasei politice sa inceteze acest demers.

Ne exprimam dorinta ca Domnul Titu Dumitrescu sa nu abandoneze aceasta lupta si il asiguram de sprijinul nostru moral neconditionat.