Gripa aviara, tratata cu spaga

decembrie 14, 2010

Gripa aviara, tratata cu spaga

În ultima parte a anului 2005, Ro­mania a fost ocupata de o isterie antiaviara alimentata de autoritati. Mi­nistrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a fost principala autoritate care a aprovizionat constant media cu informatii alarmante privind riscurile ras­pandirii virusului H5N1, iar in spatele zgomotului, "baietii destepti" faceau bani. Altii pierdeau bani grei.

De ce sunt romii discriminati la medic

Pacientii romi vin la medicii de familie in special daca au o afectiune acuta (in proportie de 70%) si mai putin pentru un control preventiv (doar 9,2%), arata un studiu care analizeaza accesul persoanelor de etnie roma la servicii de sanatate, prezentat ieri.

Noul Cod al Muncii: 45 la 10 pentru patroni

Dintre cele 79 de articole care vor fi modificate in Codul Muncii, 10 sunt in favoarea salariatului, 45 il avantajeaza pe angajator, iar 24 sunt neutre. Liderii sindicali resping noul proiect al Codului Muncii. Ei spun ca nu vor mai participa la nicio negociere, deoarece Guvernul s-a folosit de ei pentru a da aparenta unor consultari democratice.

Seri de Poveste cu Alice in Tara Minunilor si Palarierul nebun

Între 13 – 18 decembrie, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Carturesti ii invita pe toti copiii iubitori de basme, fie ei cuminti sau nazdravani, intr-o calatorie fermecata pe taramul povestilor.

Cum arata Legea salarizarii, in forma pe care isi asuma Boc raspunderea

Guvernul isi asuma raspunderea, azi, in Parlament, pentru legile salarizarii bugetarilor. E vorba de formele finale ale textelor normative, aprobate luni, intr-o sedinta scurta speciala. Forma finala a proiectului legii-cadru privind salarizarea unitara a bugetarilor, precum si cea a proiectului de lege privind salarizarea in anul 2011 (aplicarea legii-cadru in anul urmator) au rezultat prin adoptarea a 6 amendamente din cele 24 propuse de parlamentari.

Cine a pus Romania pe hartile turistice europene

Putini dintre pasionatii muntelui din ziua de astazi stiu ca majoritatea traseelor montane, cabanelor sau refugiilor pentru turisti au fost realizate incepand cu sfarsitul secolului 19. Meritul apartine organizatiilor de voluntari, la inceput din Ardeal si apoi din toata tara, care au muncit atunci pentru ca Romania sa ajunga pe hartile turistice europene.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro