Grecia, fermecatoare ca intotdeauna

Grecia ramane mereu o tara surprinzatoare pentru turisti , un spatiu care nu se lasa descoperit dintrodata, in care istoria, cultura si stilul de viata, intr-o sarbatoare continua a simturilor, va imbie sa reveniti mereu pe aceste meleaguri. Bucurati-va de o vacanta unica in acest paradis al calatoriilor, o destinatie turistica de neegalat.

Grecia ramane mereu o tara surprinzatoare pentru turisti, un spatiu care nu se lasa descoperit dintrodata, in care istoria, cultura si stilul de viata, intr-o sarbatoare continua a simturilor, va imbie sa reveniti mereu pe aceste meleaguri. Bucurati-va de o vacanta unica in acest paradis al calatoriilor, o destinatie turistica de neegalat.

Plaje frumoase, apusuri de soare impresionante, insule magnifice farmeca anual milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind mereu gata sa va gazduiasca concediul perfect. Situri arheologice, muzee si atractii moderne, fara termen de comparatie pe continent, destinatii montane, cu atmosfera traditionala si monumente religioase formeaza un peisaj care a rezistat peste secole.

Grecia este una dintre acele tari din care nu trebuie sa ratezi niciun colt. Fie ca este vorba un oras sau o insula puteti fi sigur ca veti descoperi ceva unic in fiecare loc pe care il vizitati.

Atena, capitala statului, oras istoric, cea mai mare aglomerare urbana a Greciei, este, cu siguranta, un punct de reper de neratat odata ce ati pus piciorul pe stravechiul pamant elen. Orasul se intinde peste bazinul Attica si se bucura de blandul climat tipic mediteranean. Turistii care viziteaza Atena nu au timp sa se plictiseasca, intrucat orasul dispune de numeroase obiective turistice , plaje, posibilitati de excursii, activitati de care se poate bucura orice tip de vizitator. Intre locurile turistice importante pe care trebuie sa le vedeti in Atena sunt Muzeul Acropole, Muzeul National de Arheologie, Agora antica, Agora romana si TurnulVantului, Arcul lui Hadrian si Templul lui Zeus din Olimp. Nu trebuie omis si faptul ca Atena este si o importanta destinatie sportiva, aici fiind gazduite primele Jocuri Olimpice in anul1896.

Rhodos este una dintre celebrele insule elene, situata in partea de est a Marii Egee. Partea veche a orasului Rodos a fost declarat sit al patrimoniului mondial. La toate acestea se adauga importante obiective turistice, plaje, tururi de aventura si facilitati de cazare care fac din Rhodos una dintre principalele destinatii turistice internationale. Pe langa renumitul Colosul din Rhodos, turistii nu trebuie sa rateze, de asemenea, Palatul Marelui Maestru sau Moscheea lui Suleiman.

Fiti gata sa aveti o experienta de neegalat in Corfu, a doua insula ca marime din grupul cunoscut sub numele de„sapte insule”. Situata in partea de nord a Marii Ionice, la intrarea de la Marea Adriatica acesta insula este pur si simplu un paradis. Corfu poate fi numita insula verde a Greciei, deoarece exista mai mult de trei milioane de maslini. Corfu are, de asemenea, o viata de noapte vibranta, iar turistii care vin aici se pot bucura de activitati, cum ar fi snorkeling,scuba-diving, caiac, windsurfing si alte activitati de aventura.

Aceasta este doar o mica parte a Greciei, care sa starneasca interesul si curiozitatea turistilor care isi doresc o vacanta de neuitat. Insulele sale frumoase si linistite, oferte culinare delicioase, si ospitalitatea de renume au facut din Grecia o destinatie turistica extrem de populara, care continua sa isi pastreze farmecul indiferent de timp, care merita vazuta pas cu pas.

www.dts.com.ro