GoogleApps - viitorul online de business

februarie 9, 2012

Competitia tot mai acerba si nevoia de a reduce cat mai mult costurile operationale au determinat tot mai multe companii sa isi indrepte privirea spre sisteme si aplicatii online, al caror pret de achizitie si intretinere poate ajunge chiar si la o treime din costurile pe care le implica o solutie traditionala, pe baza de licenta.

Google Apps este, in acest moment, cea mai cunoscuta si utilizata suita de aplicatii online de comunicare si colaborare, care aduce companiilor beneficii imense legate de micsorarea costurilor si eficientizarea activitatii, reprezentand viitorul standard in comunicatiile de business.

Peste 4 milioane de companii din intreaga lume folosesc deja astfel de aplicatii, iar in fiecare zi alte 3000 de companii renunta la aplicatiile traditionale si migreaza spre GoogleApps.

Google Apps pentru Business vine cu o serie de facilitati suplimentare fata de traditionalele solutii IT pentru business. In primul rand, toate datele si informatiile dumneavoastra sunt stocate in cloud, ceea ce inseamna ca le puteti accesa de oriunde, in orice moment, conectandu-va la Internet. Google Apps pentru Business inseamna instrumente de colaborare si comunicare precum Gmail, GTalk, Calendar Google, Documente Google, Grupuri Google si Site-uri Google. Astfel, cu un abonament de 50 de dolari pe utilizator pe an, veti obtine o suita intreaga de instrumente online care pot salva timp si bani pentru afacerea dumneavoastra.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro