Google Romania a aderat la asociatia IAB Romania

septembrie 20, 2011

Prin semnarea oficiala a acordului de aderare, Google Romania a devenit membru cu drepturi depline al asociatiei IAB Romania.
In calitate de membru, Google Romania se va putea implica in activitatile asociatiei, care includ cercetare, educatie, standardizare, sustinerea de evenimente pentru industrie, public affairs, operatiuni si social media, atat cu initiative proprii sau in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania, va putea candida la pozitii de conducere in cadrul Asociatiei din Romania sau din Europa.

“Google a deschis un birou in Romania pentru a fi un jucator local, pentru a putea participa activ la dezvoltarea mediului online si in acest context aderarea la IAB este naturala. Online-ul ca mediu de business si comunicare se dezvolta accelerat si IAB-ul are un rol foarte important in asigurarea unei cresteri sanatoase”, a spus Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.
Cristi Petriceanu, Presedinte al IAB Romania a declarat cu aceasta ocazie ca “Aderarea Google la IAB Romania este un semn de consolidare a pietei, de incredere in actiunile derulate de catre asociatie si de sustinere si implicare in eforturile de dezvoltare a industriei online”.

Google este a cincea companie multinationala care adera la IAB Romania, dupa Orange, ING, Gemius si Smart Adserver, fiind membru IAB si la nivel international. IAB Romania reuneste in acest moment 49 de membri.
Asociatia IAB Romania (www.iab-romania.ro) a fost creata în anul 2006 si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni.

Asociatia IAB Romania este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.
Asociatia IAB Romania este membru al asociatiei IAB Europe (www.iabeurope.eu), participand ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociatii in 2008. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro