Google pregăteşte Android TV

aprilie 7, 2014

Lansarea unui nou set-top box multimedia cu sistem de operare Android se apropie. Ce este un set-top box?, este un dispozitiv care permite folosirea televizorului drept o interfaţă între utilizator şi internet, deasemenea permite acestuia să primească şi să decodeze semnale video digitale.

Conform unor documente exclusive obţinute de The Verge, noua consolă ar putea fi un simplu card inteligent care pote fi introdus în HDMI sau în slotul CAM, cu ajutorul căruia veţi putea deschide o interfaţă pe ecranul televizorului care va oferi acces la filme, seriale, jocuri şi internet.

Navigarea prin meniul interfeţei se face cu ajutorul unei telecomenzi speciale cu activare vocală. Utilizatorii vor avea afişate pe ecran recomandări privind filme, seriale şi jocuri în funcţie de căutările anterioare.

În privinţa aplicaţiilor care vor fi incluse în noul Android TV, ne putem aştepta la aplicaţii standard precum Vevo, Netflix, Hulu, Pandora cât şi native, cum ar fi Play Movies, YouTube sau Hangouts.

Data lansării noii console este ţinută secretă de către cei de la The Verge, dar cert este că noua consolă va concura cu Amazon Fire TV, cât şi relansarea din iunie a Apple TV.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro