Google pezinta pantofii vorbitori - Video

martie 13, 2013

Google a prezentat o pereche de pantofi sport care au ca scop eliminarea stilului de viata sedentar. Pantofii vorbesc pentru a-l motiva pe cel care ii poarta sa faca miscare, sa devina mai activ.

Compania a prezentat noul dispozitiv pentru sport in cadrul unui eveniment dedicat artelor neconventionale, iar ultimele inovatii tehnologice se pot integra foarte bine in acest context. Pantofii sport sunt dotati cu tehnologie bluetooth de ultima generatie si comunica printr-un difuzor montat pe limba si conectat la un set de casti pe care utilizatorul le pune in urechi pentru a nu-i scapa nici macar un cuvant din indemnurile motivationale transmise de pantofii sport.

Tehnologia permite pantofilor sa masoare miscarea si directia. Pantofii sunt in permanenta conectati la internet, iar atunci cand nu sesizeaza miscare, incep sa-l certe pe utilizator. Se poate chiar sa arunce si cu niste cuvinte destul de dure.

Din pacate pantofii sport sunt doar un concept si nu exista sanse sa fie disponibili pentru publicul larg in viitorul apropiat. Sunt doar un mod de a promova tehnologia in obiectele pe care le folosim zi de zi, sustinand astfel cel mai recent produs al companiei, Google Glass.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro