GoodSign – noua identitate Printactiv

septembrie 14, 2010

Schimbarea identitatii a fost dictata de nevoia de a aplica o politica de marketing si PR care sa se ridice la nivelul performantelor companiei. Imaginea GoodSign este actualizata la noile exigente si obiective de business si reflecta niste schimbari reale si relevante pe care le-a traversat compania, din 1996, cand s-a infiintat Printactiv, si pana astazi.
„Noua identitate s-a construit in jurul misiunii pe care ne-am asumat-o, de a ridica productia publicitara la un nou nivel, in care executia impecabila sa fie dublata de calitatea serviciilor adiacente si a relatiei cu partenerii.”, declara Cristian Arama, general manager al GoodSign. Numele companiei reflecta aceasta pozitionare si reuseste sa imbine categoria cu atitudinea, facand trimitere clara la semnalistica, dar intr-o formulare optimista si prietenoasa.
Sigla contribuie la identificarea brandului: grafica este vizibila si recognoscibila, iar cromatica îi adauga personalitate. In plus, logo-ul sustine promisiunea brandului, traducand sloganul „idei însemnate” in semnul stilizat al amprentei.Elementele noii identitati au fost declinate pe toate materialele de comunicare – antet, carti de vizita, plicuri, template pentru prezentari. In mediul online, schimbarea identitatii a fost marcata de lansarea noului website – www.goodsign.ro - cu o interfata prietenoasa, clara, departe de imaginea rigida asociata de obicei activitatii de productie. In plus, pentru a facilita conexiunea cu publicul, au fost lansate pagini de Facebook, Twitter si Flickr.
„Noua imagine ne scoate din anonimatul in care coexista de atata vreme firmele de productie publicitara si ne sustine in obiectivul nostru de a atrage clienti dintre agentiile si companiile mari, cu un grad ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - GoodSign – noua identitate Printactiv

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro