Glafuri Pvc si Aluminiu – accesorii cu un aspect estetic placut

Aceste glafuri PVC si Aluminiu sunt de fapt accesorii cu planuri inclinate ce permit scurgerea apei la exterior. Acestea au si un rol practice dar si unul estetic, infrumusetand spatial exterior sau interior al ferestrei. In plus, aici puteti amplasa ghivece de flori sau alte ornamente care sa schimbe radical aspectul si sa aduca un plus de eleganta spatiului respectiv. Asadar, este recomandata montarea glafurilor exterioare deoarece acestea tin la distanta apa de perete si in acelasi timp va protejeaza faţada.

Acestea au un rol de protectie datorita capacelor laterale ale glafurilor propriu-zise. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca daca fereastra a fost montata anterior, pervazul se monteaza direct pe toc, cu conditia de a se asigura etansarea perfecta intre toc si pervaz. Glafurile interioare au atat rol estetic, cat si functional, de protectie si actioneaza ca o bariera de izolare termica.

Glafurile de exterior ofera o protectie sporita la exterior impotriva fenomenelor naturale si previn infiltrarea apei in interiorul peretelui. Glafurile exterioare din aluminiu se remarca prin rigiditate si au o rezistenta ridicata, fiind prevazute cu o folie de protectie impotriva zgarieturilor sau altor intemprerii. Rolul principal al glafurilor exterioare este de a proteja zidaria si fatada locuintei in acelasi timp, impotriva infiltratiilor de apa, pet imp de ploaie. Noi va stam la dispozitie cu glafuri de dferite nuante si culori, pentru a le asorta cat mai bine cu fereastra de temopan.

Glafuri PVC si Aluminiu – rezistenta marita

Oricand vine vorba despre glafuri PVC si Aluminiu de interior se observa cu ochiul liber ca acestea au un rol estetic de infrumusetare dar si unul de protectie a peretelui. Glafurile pun in valoare finisajul si designul interior, ceea ce implica o ambianta placuta si da o nota de bun gust fiecarei incaperi unde acestea sunt montate.

Glafurile de interior ofera o durabilitate indelungata si o protectie eficienta imoptriva umiditatii.Acum puteti alege  culoarea care se potriveste cel mai bine preferintelor dumneavoastra pentru ca noi ne adaptam cu usurinta cerintelor clientilor nostri.

Glafuri PVC si Aluminiu- cea mai potrivita alegere

Alegeti glafuri PVC si Aluminiu de la Repartermopan si beneficiati chiar acum de avantajele acestora. Datorita eficientei marite si aspectului placut tot mai multi oameni aleg sa-si monteze glafuri si sa confera un aer elegant locuintei.  Acestea sunt rezistente  si de lunga durata, nu necesita intretinere semnificativa iar pe langa rolul estetic au si un rol de protectie, creand o armonie perfecta cu fereastra.

Glafurile au de fapt dubla functionalitate, au un aspect practic si in acelasi timp, reprezint un element esential pentru decorul locuintei. Acestea confera un aspect ingrijt datorita finisarii si aduc un plus de eleganta  incaperii. Indiferent daca este vorba despre o casa de locuit, birou, spatiu comercial sau hotelier este recomandat sa montati aceste glafuri atat pe interior cat si pe exterior, pentru functionalitatea deplina a geamurilor termopan. Prevazute cu un design simplu ce confera distinctie si eleganta, acestea se remarca prin durabilitate si se intretin extrem de usor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Glafuri Pvc si Aluminiu – accesorii cu un aspect estetic placut

Comments

comments