Gina Pistol prezinta stirile pe www.e-Ok.ro

Gina Pistol prezinta din 6 martie emisiunea “Stirile e-Ok.ro”, saptamanal, de marti pana vineri. Ea ne propune 5 stiri din muzica si divertisment pe care le prezinta intr-un mod non-conformist si haios! Stirile sunt prezentate pe www.e-Ok.ro dar filmuletul din fiecare zi poate fi importat in paginile personale, blog-urile, paginile hi5.com sau MySpace.com ale oricarui om interesat de muzica sau… de Gina Pistol!

Este a doua premiera in domeniul video din aceasta primavara, dupa primul serial de comedie exclusiv pentru internet, serialul “Party Crashers” cu Delia Matache. Acesta a avut un imens succes, reusind o audienta de peste 20 000 de vizitatori unici in doar 3 saptamani de la lansare!

Site-ul www.e-Ok.ro promoveaza muzica romaneasca cu sustinerea celor mai buni profesionisti din industria muzicala: Laurentiu Duta (3SudEst), Optick (Radio21), Florin Grozea (Hi-Q), DJ Swamp (BUG Mafia), Adrian Despot (Vita de vie), Anca Lupes (manager SISTEM, impresar, profesor), Luminita Lupascu (producator de evenimente, autor).