Ghidul Romanilor – un nou sistem de transmitere a stirilor prin e-mail

Recent, website-ul Ghidul Romanilor a finalizat implementarea unui nou sistem de stiri prin e-mail, care va oferi abonatilor posibiliatea de a filtra in detaliu stirile pe care utilizatorii doresc sa le primeasca, precum si frecventa prin care acestia doresc sa primeasca stirile prin e-mail.

In prezent Ghidul Romanilor ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre patru categorii de stiri: stiri din romania, stiri internationale, stiri din lumea vedetelor si stiri sportive. Toate stirile sunt actualizate la fiecare 2 ore, iar utilizatorii pot opta sa primeasca mesajele zilnic, saptamanal sau lunar.

Daca vrei sa fi la curent cu cele mai importante evenimente, atunci nu ezita sa te abonezi la noul servicie de stiri prin e-mail a Revistei Ghiul Romanilor.

Pentru mai mai multe detalii viziteaza website-ul revistei pe adresa: www.ghidulromanilor.info

Ghidul Romanilor este cea mai vizitata revista de stiri online publicata in diaspora. Website-ul prezinta o sinteza a celor mai importante evenimente care au loc in Romania dar si in lume, din domeniul politic, economic si socio-cultural.

Ghidul Romanilor http://www.ghidulromanilor.info