Ghid pentru aplicarea produselor de make-up – pasi de urmat

Unele reprezentante feminine reusesc sa realizeze machiaje impecabile, pe cand altele, oricand ar incerca, nu obtin niciodata acest finisaj deosebit. Care sa fie motivul pentru care efortul depus sa nu ofere si rezultatele dorite? Poate fi vorba despre nepriceperea acestora in manuirea pensulelor de machiaj, de tipul cosmeticelor utilizate. Cu toate acestea un motiv frecvent il reprezinta faptul ca nu aplica in ordinea corecta machiajul.

In intampinarea celor care au nevoie de un mic ajutor in acest sens vin specialistii Pandera. Este vorba despre un magazin online specializat in produse de make-up, dar si accesorii profesionale. In cadrul site-ului pandera.ro gasesc cele interesate optiuni complexe vizavi de aceasta alegere. Iata care sunt recomandarile acestora referitor la aceasta operatiune, respectiv care sunt pasii de indeplinit pentru a realiza un machiaj deosebit.

Ghid pentru aplicarea produselor de make-up

Conteaza intr-o foarte mare masura care este ordinea in care fiecare produs cosmetic este aplicat, respectiv care sunt operatiunile pe care le urmeaza fiecare femeie. Ce e mai bine sa aplici intai? Fondul de ten sau anticearcanul? La astfel de intrebari raspund mai departe expertii in produse make up Pandera.

La inceput este necesara curatarea temeinica a tenului. Nu se recomanda aplicarea niciunui produs cosmetic atunci cand tenul nu a fost pregatit pentru asta. Eliminarea tuturor impuritatilor este esentiala. Utilizarea unui toner, respectiv a unei lotiune se impune de asemenea. Mai departe, specialistii recomanda aplicarea unei creme pentru hidratare, una prielnica pentru piele.

Urmatorul pas consta in aplicarea unei baze de machiaj, acolo unde se doreste fixarea optima a produselor cosmetice care se vor aplica. In aplicarea fondului de ten, fiecare se va raporta la tipul tenului sau. Poate fi necesar un produs pentru pielea grasa, unul cu acoperire mare acolo unde se doreste estomparea imperfectiunilor si asa mai departe. Abia apoi se va avea in vedere aplicarea anticearcanului potrivit, ales de asemenea dupa tipul pielii si nuanta acesteia.

Pudra trebuie sa fie intr-un strat fin, pentru a nu incarca tenul. Acesta are rolul de a fixa machiajul. In conturarea sprancenelor se va avea in vedere un produs cu o nuanta mai deschisa decat cea a parului. Numai asa se va asigura aspectul lor natural.

In ceea ce priveste machiajul ochilor, atentia trebuie sa fie mai sporita. Pentru a evita adunarea fardului intr-un singur loc, se va aplica o baza speciala. Nuantele se vor alege responsabil, in functie de tipul machiajului ce se doreste a fi realizat. Fiecare sa se orienteze dupa un ghid special.

Mascara trebuie aleasa mereu cu atentie pentru ca multe dintre optiunile de pe piata favorizeaza lipirea genelor intre ele. Numai produsele inalt calitative vor oferi aspectul de genul alungite, intr-un mod natural si placut.

Referitor la fardul de obraz, se va trasa o linie imaginara din coltul superior al urechii spre contul superior al buzelor.Cu o pensula potrivita se va aplica si creionul, respectivul rujul in nuanta dorita.

Procesul de machiere poate si mai simplu si mai rapid decat isi imagineaza multe reprezentante feminine. Totul tine de instrumentele de lucru, de indeplinirea pasilor intr-o anumita orgine si de produse calitative.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ghid pentru aplicarea produselor de make-up – pasi de urmat