Ghete multi color de la The Iconic


Ghete dama-model G11N

Aceasta pereche de ghete de dama este lucrata manual materialul fiind din piele naturala. Sunt potrivite pentru perioada mai rece sau ploioasa oferind lejeritate si comoditate piciorului dvs. Tocul are o inaltime de 7 cm. Cele 3 culori ii confera o eleganta aparte si ii face sa fie potriviti atat pentru zile obisnuite cat si pentru ocazii mai speciale.
Modelul din imagine are rol de prezentare, culorile putand fi alese de dvs si facute la comanda in atelierul celor de la magazinul online The Iconic.

Ghete dama-model G11N

Acest model de ghete este asemanator cu cel prezentat inainte dar asa cum se observa in imagine coloristica este formata doar din 2 culori, cea de a doua culoare fiind in partea din spate a ghetei iesind mai putin in evidenta decat la modelul cu trei culori. Sunt potrivite pentru vremea morocanoasa iar tocul este un pic mai inalt decat prima pereche prezentata avand o inaltime de 9 cm.

Botine Opincutze Go Slowly

O a treia pereche de ghete de la The Iconic multi color este facuta special pentru tinuta dvs din fiecare zi. Pot fi purtate cu o fusta conica si o haina de piele de culoare mai deschisa. Materialul din interior este din blana sintetica iar tocul de 7 cm este imbracat in piele.

Ghetele prezentate mai sus sunt modele recomandate doamnelor sau domnisoarelor care doresc sa se simta elegante si confortabile in acelasi timp. Alte modele de ghete de dama puteti vizualiza aici» Preluat de pe LivePr.ro
Ghete multi color de la The Iconic