Gheorghe Zamfir la Teatrul Masca

Teatrul Masca le-a pregatit bucurestenilor o noua surpriza: duminica, 18 decembrie, ora 19.00 va avea loc in sediul din Bulevardul Uverturii 70-72 ‘Concertul de Craciun’ sustinut de maestrul Gheorghe Zamfir si orchestra Teatrului National de Opereta ‘Ion Dacian’.

In asteptarea sarbatorilor, Teatrul Masca va ofera un spectacol special, un moment de destindere in mijlocul muzicii si a atmosferei de Craciun. ‘Pastorul singuratic’, ‘Dansul Padurii’ si celelalte creatii ale binecunoscutului artist sunt, alaturi de nelipsitele colinde, doar cateva dintre momentele ce vor incanta publicul. Apreciat si iubit in toate colturile lumii, Gheorghe Zamfir va lumina sufletele spectatorilor cu harul si cu sunetele zamislite de naiul binecuvantat de Dumnezeu.
Concertul face parte dintr-un lung sir de manifestari socio-culturale initiate de Teatrul Masca, ce se doresc a deveni traditie. Si pentru ca acest eveniment sa bucure cat mai multi oameni, concertul va fi transmis live si in amfiteatrul sediului din cartierul Militari.