GENESYS Systems implementeaza in cadrul companiei Agricover o ...

august 2, 2010

Grupul Agricover este un integrator in circuitul produselor si serviciilor din agricultura, detinand pozitia de lider pe piata pachetelor tehnologice si a serviciilor integrate pentru agricultura. Una dintre prioritatile companiei in acest moment o reprezinta optimizarea activitatii de trading cereale, prin automatizarea si simplificarea proceselor critice implicate in relatia cu partenerii cat si intern, in procesele de trading si executie, logistica si financiar.

In acest sens, echipa GENESYS Systems impreuna cu reprezentantii companiei Agricover implicati in proiect au realizat o analiza de business in urma careia au stabilit obiectivele principale ale proiectului: optimizarea activitatilor de ofertare si contractare, imbunatatirea gestionarii partenerilor (clienti si furnizori de cereale) si a contractelor, realizarea unui sistem de raportare eficienta si cresterea productivitatii angajatilor. In vederea indeplinirii acestor obiective, reprezentantii Agricover au optat pentru solutia bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, pentru flexibilitate si potentialul de eficientizare a activitatilor din cadrul companiei Agricover intr-un timp foarte scurt precum si pentru posibilitatile de dezvoltare ulterioara a solutiei.

Datorita potentialului solutiei implementata de catre GENESYS Systems de a genera imediat rezultate concrete, au inceput deja sa se contureze beneficiile implementarii solutiei de trading cereale. Automatizarea si optimizarea proceselor de ofertare si contractare, obtinerea de informatii conforme cu realitatea, consolidarea datelor din toate locatiile companiei, posibilitatea realizarii unor rapoarte eficiente in sprijinul managementului si eficientizarea muncii utilizatorilor sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii care deja ii ajută pe angajatii Agricover in activitatea curenta.

„Trading-ul de cereale este o activitate importanta in cadrul companiei noastre. Tocmai de aceea este necesar ca procesele asociate, atat cele externe care tin de relatia cu partenerii, cat si cele interne, sa se desfasoare in conditii optime si sa fie gestionate printr-o platforma fiabila. Solutia implementata raspunde tuturor cerintelor noastre iar integrarea cu infrastructura IT din companie - inclusiv cu sistemul ERP si software-ul de ... » citeste tot comunicatul - GENESYS Systems implementeaza in cadrul companiei Agricover o ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro