GENESYS Systems a simplificat operatiunile de raportare in ...

septembrie 15, 2010

Xerox Romania este subsidiara a Xerox Corp., lider mondial in managementul documentelor. Xerox dezvolta si comercializeaza la nivel global tehnologii inovatoare, solutii si produse pentru procesarea si gestionarea documentelor, pe care clientii se pot baza pentru a-si controla costurile. In Romania, Xerox este prezenta de peste 40 de ani, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de servicii de managementul documentelor si pe cea de imprimare.

Datorita dinamicitatii activitatii companiei si a necesitatii existentei de date si raportari complete si corecte, s-a dorit o automatizare a operatiilor de consolidare lunara a rapoartelor financiare disponibile din aplicatia de tip ERP existenta. Aceasta consolidare este necesar a fi realizata la inceputul fiecarei luni calendaristice pentru luna anterioara si se bazeaza pe fisiere Excel rezultate din aplicatia de tip ERP. Inainte de dezvoltarea si implementarea aplicatiei software de raportare, informatiile financiare erau prelucrate manual, operatiune care dura cateva zile.

Solutia propusa de catre echipa GENESYS Systems, in urma analizei de business realizata de catre consultantii companiei impreuna cu reprezentantii Xerox Romania implicati in acest proiect, este o aplicatie desktop folosita pentru automatizarea operatiei de consolidare lunara a rapoartelor extrase din sistemul de tip ERP. Ca input s-a propus utilizarea fisierelor Excel rezultate din ERP, rezultand ca output alte rapoarte in format Excel, care includ date obtinute in urma prelucrarii după logica de business identificata in perioada de analiza. Aceste operatii automatizate vor folosi ca intrari sheet-uri Excel, semnificand veniturile, respectiv costurile, pe produse, servicii, corespunzatoare diferitilor clienti. Aceste sheet-uri vor fi grupate intr-un ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - GENESYS Systems a simplificat operatiunile de raportare in ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro