Gemuri gustoase si sanatoase

Daca vrei sa te intorci putin in timp si sa gatesti familiei tale dulciurile din anii copilariei, iti recomandam marmelada pentru patiserii sau orice sortiment de gem Duro, prajiturile vor iesi la fel de gustoase si le vei iubi la fel de mult cum o faceai cand erai mic. Duro este un producator de gemuri de calitate, numai din fructe proaspete, achizitionate de pe plaiurile mioritice ale tarii si preparate intr-o fabrica tehnologizata, ce atinge o capacitate de pana la 6 tone/ora. Asiguram distributia produselor Duro si sub marcile diferitelor brand-uri, dar si prin distribuitorii agreati pe fiecare judet.

Umpluturile pentru patiserii de la Duro sunt foarte des folosite in procesul de fabricatie al prajiturilor, cornuletelor, clatitelor sau altor produse de cofetarie/patiserie. Ambalajul de 4,5 kg este extrem de folositor si poate devein oricand alegerea dumneavoastra pentru consumul atat ca atare cat si pentru utilizatorii industriali.

Suntem o mare familie, lucram cu pasiune, devotament si seriozitate, de aceea produsele noastre sunt de cea mai buna calitate. Gemurile pentru patiserii sunt o cele mai apreciate de utilizatorii nostril industriali. Acceseaza site-ul nostru de prezentare si contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Gemuri gustoase si sanatoase