Gem delicios si parfumat, la Duro

Gemul de la Duro este delicios, mancat ca atare sau in prajituri. Cei mai multi iubitori de gemuri, dulceata, marmelada apreciaza produsele de la Duro. Cumparatorii fideli au incercat si fillingurile termostabile si au avut un succes rasunator. Te invitam pe site-ul nostru, unde avem toate produsele cu care noi ne laudam, gemuri din toate fructele , marmelada si mierea energizant, un excelent inlocuitor pentru zaharul din ceai sau cafea. Produsele noastre sunt preparate din fructe atent alese, de pe plaiurile mioritice, iar reteta este una pastrata din stramosi, adaptata de Duro.

Toamna asta cu ce iti umpli camara? Nu exista nici o persoana in lumea aceasta careia sa nu ii placa dulceata sau gemul, mai ales cel de la Duro, aromat, parfumat si extrem de savuros. Retetele noastre de gemurile pentru patiserii, de la Duro sunt atent elaborate prin continutul mare de fruct, gustul dulce al copilariei si cu structura sa unica. Si pasta tartinabila, Gemmy Fruct este realizata din piure de mere si imbogatita cu o aroma unica de caise, capsuni, cirese si multe altele, care imprima produsului o nota aparte, devenind alegerea dumneavoastra ideala pentru consumul ca atare, pentru umpluturi in patiserie si cofetarie (clatite, cornuri, fursecuri, etc) sau alte sectoare in domeniul alimentar.

Va recomandam cu caldurea Gemul D’Agatha Sweet, un desert parfumat si aromat, faurit cu maiestrie din piure de fructe astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi. Fie ca este vorba de paine, clatite, cornuri sau gogosi, acest produs se armonizeaza perfect cu poftele si bunatatile dumneavoastra.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Gem delicios si parfumat, la Duro