GECAD NET lanseaza primul magazin online de software din Romania

Compania GECAD NET a lansat primul magazin online românesc dedicat exclusiv vânzării programelor software www.gecadshop.ro permite cumpărături prin card sau ordin de plată într-un mediu securizat

GECAD NET a lansat astăzi primul magazin online românesc dedicat exclusiv vânzării programelor software. Magazinul funcţionează la adresa www.gecadshop.ro şi are listate nu mai puţin de 200 de produse software provenind de la cei mai importanţi funizori mondiali, printre care Microsoft, Trend Micro şi Autodesk. Tranzacţiile online vor fi securizate la cel mai înalt nivel prin utilizarea soluţiei ePayment.

“Gecadshop.ro este o premieră pentru România pentru inovaţia pe care o aduce într-o piaţă obişnuită să vândă până acum software la cutie. Suntem încrezători că proiectul va avea succes şi că va deveni magazinul preferat pentru cei interesaţi de achiziţii software”, declară Gabriela Mechea, director general la GECAD NET, companie membră a Grupului GECAD.

Magazinul gecadshop.ro se adresează în principal companiilor mici şi mijlocii, un segment extrem de dinamic şi de important pe piaţa românească, dar şi utilizatorilor casnici care astfel pot cumpăra programe cu licenţă fără a mai face o vizită la un magazin tradiţional.

Gecadshop.ro oferă şi informaţiile suplimentare necesare utilizatorilor de programe software, precum şi documentaţia aferentă în format electronic. Site-ul este astfel conceput încât utilizatorul poate obţine printr-un singur click toate informaţiile care sunt în general prezentate de către un vânzător specializat. Magazinul este o soluţie comodă pentru a cumpăra rapid licenţe, produsele fiind livrate direct la sediul beneficiarului.

Oferta site-ului include şi AXIGEN, prima soluţie de mesagerie electronică lansată de curând pe piaţa românească şi internaţională. Pe gecadshop.ro vor mai fi listate şi alte produse software, pe măsură ce piaţa va manifesta cerere pentru ele. Cu ocazia lansării, magazinul virtual gecadshop.ro găzduieşte şi promoţii la produsele Microsoft, Axigen şi Avira, precum şi la diverse alte programe software, fapt care, alături de confortul dat de cumpărăturile online, îi va spori atractivitatea.

GECAD NET se aşteaptă ca, după primele 6 luni, veniturile obţinuite din gecadshop.ro să ajungă la aproximativ 100.000 de euro. Gecadshop.ro este doar una dintre noutăţile pe care GECAD NET le pregăteşte pentru acest sfârşit de an. (GeCad)